Има ли колеги студенти с които ще учим в ПУ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Има ли колеги студенти с които ще учим в ПУ

Мнениеот Golfer_pz » Пет 13 авг 2010 21:59

Добър вечер първо на всички!
Има ли колеги от форума учещи в Пловдивския Университет? И то по точно задочници...?
Искам да ги попитам някой въорисчета:
- Някой "бъдещ" колега в по горен курс учещ задочно, може ли да каже с точност кога почват очните и къде се състоят, както и за изпитните сесии?
- Всеки ден ли ше имаме(задочниците) лекции през тези очни(извинявам се за тъпите въпроси но сега ще ми е първа година и съм объркан :screwy )?
- И горе доло в едни и същи часове ли се състоят или всеки ден започват и свършват в празличен час?

Благодаря ви много, за сегасамо за това се сещам, ако има нещо пак ще попитам! :)

ПС: Приет съм в специалност Информатика - задочна форма, та даже и се записах преди 3 дни и не може да се изтрезнее от черпявки, та чак сега се сетих за тези въпроси...
В сайта пише че задочниците почваме от от 27.08.2010 г. *

до 30.09.2010 г. *
НО там ни казаха че ни почват очните от 15 Септември някъде... :roll: Объркан съм :banghead: :drunk

Потребителски аватар
ChronoS
Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
Двигател: 2_9 Syncro
Контакти:

Re: Има ли колеги студенти с които ще учим в ПУ

Мнениеот ChronoS » Пон 16 авг 2010 15:00

Аз съм първа година Макроикономика редовно.Гледам ,че си пуснал тема и в форума на университета.Там е има всичката ти нужна информация :)

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Пон 16 авг 2010 17:07

ЕЕ поне ще сме и там колеги. Значи и ти ще си първи курс, а... Ще се радвам да се запознаем :)

Потребителски аватар
ChronoS
Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
Двигател: 2_9 Syncro
Контакти:

Мнениеот ChronoS » Пон 16 авг 2010 17:30

Никви ядове само да почне годината ,че съм си по провинцията още :)

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Сря 18 авг 2010 20:44

колега аз съм информатика задочно :) значи през очните по принцип е пълна програмата плътно, но има мероприятия на които може да не се присъства, зависи кой ще ти се падне преподавател.има дни в които си от сутрин до вечер има и по 1-2 които си в единия от сутринта и следобед почиваш в другия обратното.значи миналта година ни въртяха за началото в нета пишеше едно като отидох стана друго...започнахме на 14 ако не се лъжа за тая година не съм се интересувал че не остава време.на сайта това дет го пише не може да е вярно, програмата е разграфена за 13-14 плътно, но не и повече.иначе аз съм абониран в кафето ще се видим :beer

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Сря 18 авг 2010 21:15

quattro^^ написа:колега аз съм информатика задочно :) значи през очните по принцип е пълна програмата плътно, но има мероприятия на които може да не се присъства, зависи кой ще ти се падне преподавател.има дни в които си от сутрин до вечер има и по 1-2 които си в единия от сутринта и следобед почиваш в другия обратното.значи миналта година ни въртяха за началото в нета пишеше едно като отидох стана друго...започнахме на 14 ако не се лъжа за тая година не съм се интересувал че не остава време.на сайта това дет го пише не може да е вярно, програмата е разграфена за 13-14 плътно, но не и повече.иначе аз съм абониран в кафето ще се видим :beer

А колега, аз резбереш нещо можеш ли да ми пише допълнително :roll: че ако наистина излиза друго да не се разкарвам само да давам по 10-15лж за гориво... :) ти да не седиш постояннов кафето :mrgreen: :beer

Върни се в “ОФФ-Топик - други”