Пасат в5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Пасат в5

Мнениеот drago_tr » Нед 15 авг 2010 7:53

Колеги..намерих една кола пасат б5 1.9 тди 1999 година.Колата е с Климатроник, Ел.стъкла, Ел.огледала, Стерео уредба, Алуминиеви джанти ABS, ESP, Airbag, Ксенонови фарове, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване,
Серво управление, Бордови компютър, Сервизна книжка, Гаранция.
Ще ходя да я гледам та искам да попитам:
Собственика каза че климатроника е празен но колата е карана на майстор и е пълнена с азот за проба и компресора работи...Колко струва зареждането?
Също и едното каре потропва от време на време. Та и за него да питам колко пари ще е.
И ако можете кажете ми някои важни неща за които да гледам. :roll:

Потребителски аватар
rum6
Автомобил:
Двигател:

Re: Пасат в5

Мнениеот rum6 » Нед 15 авг 2010 8:20

карре-70-80лв външно, пълнене на климатика към 80лв. Гледай дали изпуска от някъде турбината, Вслушвай се за почуквания на ходовата част че там боли, дали пуши много тоя дизел, течове на гарнитури на глава, че тия пасати ефтини ремонти нямат,т.е. труда е скъп, все много неща тря се разглобят докато се направи нещо просто. Ако съм успял да ти помогна хубаво. УСПЕХ :drunk

Потребителски аватар
bobar
Автомобил: Passat B6 2.0 TDI
Двигател:

Мнениеот bobar » Нед 15 авг 2010 9:19

Ако ти хареса колата вадиш м/у 50 и 100 лева и я водиш в проверен сервиз за да я огледат хората които разбират.Да я качат на стенд , окачване , ходова част, проверка за сериозни удари.После и на Ваг да я закачат, там си показва всичко( реални км. удари,състояние турбина и т.н.). После ако е читава- пазарене.Поне 10 % трябва да ти свалят.Успех и най-вече късмет. :beer

П.п . За климатроника най-добре я заведи и на климатичен. Диагностиката му е към 20 лв.

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 15 авг 2010 15:22

Кажи му,че като климатроника не работи,го няма като екстра,да ти го зареди и да ти го докара,тогава брой,че я има тази екстра.Аааа то така и моята има автопилот ама не е вкл,има и ЕСП ама не е активирано и т.н. И какво да и искам 12 000 лв защото ги има заложени :screwy :screwy И само да ти кажа една профилактика + 250-300 грама фреон (количеството което било нормално да се губи за година от профилактика до профилактика) ми взеха 60 лв. Колата ти има 750 гр фреон + 50 грама масло,(средна цена на фреона 10 лв- 100 грама) прави си сметка и за труда... по малко от 120 лв за празен няма да ти вземат.

Потребителски аватар
bobby route
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobby route » Нед 15 авг 2010 15:46

При празен климатроник, почти сигурно е, че ще искат да ти сменят и едни малки 'дюзички' ли бяха,.... абе кат' маркучета - та сложи и там 20лв + UV масло + фреон.... абе, на мен от празен климатроник (и то около половин година) ми влезе към 110- 120лв. Та-аа,.... успех!!! 8)

Потребителски аватар
ziatev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ziatev » Нед 15 авг 2010 19:01

Все пак зависи и колко пари ти искат за тази кола .

Върни се в “Passat”