Защо карате VW

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen

Защо карате VW

Случайно попаднах на тази марка
107
21%
Посъветваха ме близки или приятели
103
20%
Харесвам си тази марка /имал(а) съм и преди VW/
302
59%

Общо гласове: 512
Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Сря 07 юли 2004 17:14

И аз като колегата от горе съм зарибен от малък :lol: През 90-та година,тогава съм бил на 9 години,нешето семейство замина за чуждбина,там баща ми си купи Голф 2 1,6 дизел на 3 години :shock: :shock: .Поради липсата на много приятели там доста често по цял ден си бръмчах в колата или постоянно карах баща ми да ми дава да карам седнал в него :D От тогава сме имали 4 голфа,аз 2-ка и 3-ката,баща ми и той сега кара 3-ка.VW е първата кола,която съм карал и за напред ще карам 8)

Mihas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mihas » Чет 14 окт 2004 11:11

Ами защото е VW, а и не само това - защото е Golg :)))

Потребителски аватар
nix
Автомобил:
Двигател:

..

Мнениеот nix » Чет 14 окт 2004 11:47

Ами аз откакто взех книжка си седнах на немска кола... Вартбург 353S - после на нашите им попадна един Г2 дизел - и оттогава се влюбих не само във VW но и в печките .... като "порастнах" и тръгнах да си купувам знаех какво да бъде - ГОЛФ ДИЗЕЛ !!! хубаво щеше да е 3-ка ама с толкова пари толкоз!! Следващата се надявам да е Г4 ТДИ ...:)))

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ..

Мнениеот WDW » Пет 15 окт 2004 0:24

nix написа:Ами аз откакто взех книжка си седнах на немска кола... Вартбург 353S - после на нашите им попадна един Г2 дизел - и оттогава се влюбих не само във VW но и в печките .... като "порастнах" и тръгнах да си купувам знаех какво да бъде - ГОЛФ ДИЗЕЛ !!! хубаво щеше да е 3-ка ама с толкова пари толкоз!! Следващата се надявам да е Г4 ТДИ ...:)))

Eeeх голега ние с теб имаме общ път !! И аз почнах на Вартбург 353,но комби !!!
Та моят случай беше такъв като реших да сменям Вартбурджинито :
Исках новата ми кола да е - ГОЛЯМА,ЧЕРВЕНА И КОМБИ И ДА НЯМА НИЩО ОБЩО С АМЕРИКАНСКИТЕ ИЗМИШЛИООТИИНИ и крачетата ми да не опират!!!!
И ако може поне малко да се доближава по функционалност до Варбурджинито !!!
Е най-пълно отговаряше Пасатко !!!За това си исках и си намерих !!!
Дори Башичко ми предлагаше да удари едно мощно рамо ако реша да търся Ауди,но категорично му отказах !!!!
(Ииииих след последното ПТП колко се радвам,че не го послушах :twisted: )
Е

Потребителски аватар
davidbros
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот davidbros » Пет 15 окт 2004 9:30

Та седим с жената /кой кво ще да разправя че ние сме главата на семейството -истината е че жената е врата, но както и да е/, и викаме си тук едни парици имаме дай да вземем кола. Речено сторено.
Да ама не било толкова лесно. Първоначален избор Ауди В4, Пежо 306 или Ренде 19-ка. Гледам суча Пежото ми легна на сърцето, ама като ги погледах по улиците лъскави тва онова ама тък таме поизбила ръждица. Казах си не сега да я купя и да почна да я кърпя няма да стане /все пак пари за 10-на годишна имахме/. и една вечер жената вика, че се загледала по Г3 - дай да си вземем една голфетка. Пройчих тук там - здрава кола, прилични цени за части, а и братото караше сумати години една двойка.
Съгласих се и не съжалявам. Супер ми е колицата, може някой да каже че е слаба /1.6л, 75кс/ ама според мен за основно градско каране тва си е най-добрия вариант.

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Съб 16 окт 2004 14:01

веднъж човек качил се на vw ..............................
1во като взех книжка баща ми имаше Range Rover 3.5 бензин маи
та него покарах малко , после ЛАДА НИВА , и поради стекли се обстоятелства ($$$) си купи г2 , еми човек (баща ми ) който е карал 6,7 години Джип само си представете г2то 1.6бензин на какво дередже беше караше се като танк ...
останах много впечатлен от състоянието ма голфчето и като посбрах пари търгнах да си търса кола , бмв 3ка старата или ауди 80 ..
пак и една мазда 6(сарите) си харесах ... и накрая като видях един Г3 1.8 ГТ с едни джанти амам пипнат ми останаха очите там и го зех
2 години му се радвах и отлете ... после пак посбрах някои лев та си зех г2 гти и сам доволен карам си го и не го мисля много много ;-)

tribalz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tribalz » Съб 16 окт 2004 14:46

Айде и аз да се включа.Та 1-вата ми кола беше Рено 5.. купена през 93-та.Но дойде време и се ожених,и на жена ми брат и беше си купил Г 2 ТДИ..СЛожил беше ,веждички.. понакипри го.Викам си .. такава ше е другата кола.. Г2 Д.. И така стана .. Не след дълго си взехме.Но туй като семейството се разрастна ,преди месец и половина продадох Голф-а и отново пак на VW но Венто... Тва е от мене ... Другата пак ще е VW.. Сигурен съм.... :yeaha:

Потребителски аватар
Lorinser
Автомобил: GOLF VI
Двигател: CAYC 2012

Мнениеот Lorinser » Съб 16 окт 2004 22:05

Аз мисля ,че всеки който си е купил VW 100 % си мисли ,че и следващата му кола пак да бъде от същата марка... :) :) :)

Sisq0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sisq0 » Съб 16 окт 2004 22:48

Може и да ми се смеете, но за мен визията на Голф 2 е перфектния дизайн. Не знам защо но много ме радва.. та си карам такова.. и верно е - ако сменям пак ще е ФауВе и пак ще е Голф (и пак и пак дизелак ;) ).

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Съб 16 окт 2004 22:49

Lorinser написа:Аз мисля ,че всеки който си е купил VW 100 % си мисли ,че и следващата му кола пак да бъде от същата марка... :) :) :)

Добре и според мене е така или поне до някъде, ама въпроса е тези дето VW им е първа кола или тепърва ще купуват първата си кола защо избират VW. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Съб 16 окт 2004 22:57

niksisoft написа:Добре и според мене е така или поне до някъде, ама въпроса е тези дето VW им е първа кола или тепърва ще купуват първата си кола защо избират VW. :lol: :lol: :lol:

Има и умни хора :D
Или случайно има попада но нали знаете любов от пръв поглед... :wink:

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Вто 30 ное 2004 18:02

Излагам и аз моито скромно мнение.Първата ми любов до която се докоснах :D истински бе6е голф 2 1.8 заек.Впе4етленията ми бяха в това 4е стои здраво на пътя, икономи4на е и на вървеж не бе6е зле а освен за откраднати не6та( преден прозорец 2 пъти :x ре6етка 1 и др.) масло и бензин и др.те му работи дето си изискват смяна рядко са давани пари за ремонт.Естествено марката бе6е оценена на мах и така скок на 3.Оплаквания нямам,впе4атления мноо.

Потребителски аватар
flash
Автомобил: Golf III GT TDI
Двигател: 1z 1994

Мнениеот flash » Вто 30 ное 2004 18:15

Аз какво да кажа, 96 година май беше когато ни откраднаха жигулата и след време започнах да навивам бащата за пасат...Така или иначе пасат не си купихме пасат ,но ми попадна една Г2 1.3i много и се радвах още след първите месеци зад волана на г2 реших 4е следващата ще е г3 даже исках да е и GTI.И така това лято след 2.5 год. зад волана на Г2 си купих Г3, но не беше ГТИ а ТДИ.Незнам дали следващата кола ще е ГОЛФ 4 или 5 , но със сигурност знам че колата ще е ТДИ.

TDI bowdown bowdown bowdown

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Чет 16 дек 2004 0:21

аз до сега съм имал няколко коли, Фиат Ритмо, Фиат Типо, Форд Фиеста, Голф 2 1.6 85г. , пак Голф 2 1.8 ГТИ и сега пак Голф 3 ГТИ 16в ,
ЧУДНО ЗАЩО ЛИ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ СА ГОЛФОВЕ 8) А и следващата маи щте е Голф 4 1.8т

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Чет 16 дек 2004 0:31

Добре че има хора като Килъра (Килера) та да ми покажат коя е колата. Само Голф!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”