Здравейте колеги,искам да попитам къде да закарам голфа да ми претапицират тавана в София
Благодаря
Увиснал таван,тапицер,къде?
-
polo motorsport
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Увиснал таван,тапицер,къде?
Много имаме този проблем. Потърси в "Направи си сам". Един колега ми беше казал, че тапицер иска над 100лв за тая работа, а пак се кривиш да демонтираш и монтираш. Аз след морето ше си купя плат и със споделеното от колегите във форума ще си го направя сам.
-
polo motorsport
- Автомобил:
- Двигател:
леле майко,как 100лв бре колега,за пар4е плат и тубичка лепило,дано не си прав,благодаря за мнението все пак
- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
Не съм проверявал, но и аз съм чувал че 100лв. струва
той златен тоя таван
При мен също е провиснал, но не е фрапиращо и ще видя кога ще го оправям и как.
той златен тоя таван При мен също е провиснал, но не е фрапиращо и ще видя кога ще го оправям и как.
здр.колеги, и аз го имах този проблем , но си го реших сам.
Отделих си един ден,купих си една кутия тапицерско лепило от "БРИКОЛАЖ'около 9лв
плат-23лв едно малко валяче/дунапренено/ и шкурка. Не е кой знае какво но е анимавка.
Отделих си един ден,купих си една кутия тапицерско лепило от "БРИКОЛАЖ'около 9лв
плат-23лв едно малко валяче/дунапренено/ и шкурка. Не е кой знае какво но е анимавка.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
В кв.Хаджи Димитър има един магазин Европа.Точно зад магазина в блока има тапицер на име Людмил.Много съм доволен от работата му,а и не е скъпчия.Мога да му издиря телефона ако искаш.
-
polo motorsport
- Автомобил:
- Двигател:
Леле майко,днес като погледнах отдолу под плата се оказа че е самата основа е счупена,някакъв картон ли е какво е,някой е минал през легнал полицай без да намали и е ударил една глава на тавана
Сташно некадърна изработка,да им се чудиш.
Та новия въпрос е как се маха тая кора за която е залепен провисналия плат,или да я оставя така,тя е просто напукана
Та новия въпрос е как се маха тая кора за която е залепен провисналия плат,или да я оставя така,тя е просто напукана

- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не е много счупена си го остави така макар че за да го залепиш както трябва е хубаво да го свалиш ,..... а това става с доста разглабяне ,на почти всички пластмасови кори
даже мисля че под задните седални се отвиваше един болт на кората ,така че се приготви за доста разглабяне
даже мисля че под задните седални се отвиваше един болт на кората ,така че се приготви за доста разглабяне
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”