f1ka написа:За талисман си нося една Бухалка ...
Човека държи на сигурността

f1ka написа:За талисман си нося една Бухалка ...
MaRtiNsKi написа:Ксенона е продаден! Семкажиите хайде по другите теми
MaRtiNsKi написа:znainainai написа:И защо го продаваш като работи перфектно? Пък и нали се сещаш че за 99лв има чисто нов пак без гаранция ама поне не е ползван нали?
Кво ми правите сметка а?Щом го продавам има причина!
Понеже сте големи клюкарки - Ще слагам двусекц
ISRalien написа:Ljubon написа:http://www.novatv.bg/bg/news/view/9370/2010/08/13/Двойкаджиите-в-частни-университети
Или те сърбят пръстите или страдаш от липса на внимание![]()
...
КВО ПОВЕЧЕ ЧОПЛИШ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА?!?
... Направил съм си ограничител на спирачното усилие(не позволява на сервоапарата да отдава).
Vento написа:от обява за продажба на кола, тук във форума:... Направил съм си ограничител на спирачното усилие(не позволява на сервоапарата да отдава).
Брех, мааму стара, викам сиЧе какво ще да е това чудо на техниката и ако така лесно се прави - да си сложа и аз на пистарката
Да ограничавам спирачното усилие, че с тия големи спирачки... Я да видим... Аз мислих, че е някаква скъпа система на модерните автомобили, а то:
![]()
![]()
![]()
![]()
Аааа, туй ли била цялата философия.. Да заварим една планка на бомбето и да я боядисаме в кърмъзъ - да не мърда помпата... А колко хай-тек звучи само "ограничител на спирачното усилие"...![]()
![]()
plamen000000 написа:Е сори за спама ама неиздържах ей на тва се вика народ без работа.Ама на това синьо как му тича червения цвят на пластината - "ограничител"
голф3 1.8 ми всичко се разтропа, като каруца ,какцво да правя?
колко горе долу е ремонта на цялото окачване, струва ли си да я правя или ....
не мога да карам с повече от 50 –60км носи като шейна, голям боклук са това волксфагените, да бях си взел някоя друга , но не послушах какво ми казваха майсторите -бягай от голф далече!!!!
колега аз от 12г карам само ГОЛФ и не признавам нищо друго освен разбира се американско
може, опела например е в пъти по добър, да не говорим за японските
2 пешки метър и излизаме с валат!Особено опела.Неостоимо е да слушаш нощно времекак ръждата тихичко го хапе по ламарините,както дървеница дървено дюшеме
znainainai написа:napster написа:Мноо яко ги предупреждаваш с тея авариини
Е ко да напрай да му вей байрак ли или да излезе до кръста през джама и да му зее ееееееееее тикво непоръбена намали че има фуражки
Pichaga написа:махнато е като възможност още преди Христа от ръководството на форума
vw_golf_4_tdi написа:anhibg написа:Преди малко подадох в КАТ Бургас бърза поръчка - 10 работни дни![]()
направи си каско, гражданска и застраховка живот на теб и на останалите места в колата.
упражнявай се да паркираш на светло, на тъмно, хоризонтално, перпендикулярно.
слагай си колана винаги, че не се знае в кой ден ще ти спаси живота и ти пожелавам да не срещаш тегличи и дървета
feniksgod написа:Днес взех листовките, да взема и кормуването и до половин година взимам колата ако не бързаш, говоря съвсем сериозно.
Успех с продажбата, колата е уникална на вид, а на тези които не им харесва и не знаят какво е KONI има подложки за да си вдигат колата колкото искат
Night_elf написа:Тъ...
На влизане в Радомир изпреварих хубаво черно голфче, загледах се за стикер но не видях ... след което на един светофар забелязах в огледалото, че всъщност стикер има на задния джам. Караше мъж, не реагира на аварийните които му пуснах и се пъхна в една пряка из Радомир ...
Кой беше
lubetovt написа:Продавам мото каска Grex... За размера на каската немога да кажа точно но е за нормална глава.
mladej_it написа:Цвета на колата е бял! Калника го давам за 20 лв.
ncuxynat написа:....колата нещо няма мощност,като я за паля и веднага изгасва,ако и подавам газ е добре,но след като си махна кръка от газта и веднага изгасва,.....
Bobi_S13 написа:реших да си почистя жабката малко, че само фърлям вътре. И оп какво да видяяяяя прашки, ама от коя ли са?!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта