малко издуване на голф 2
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: малко издуване на голф 2
................
Последна промяна от Pichaga на Сря 16 мар 2011 20:38, променено общо 1 път.
Причина: такива мнения са ненужни
Причина: такива мнения са ненужни
е тва е винаги ме е кефил тоя лаф БУРИЯ
Пич викат му гърне,прагове мога да ти предложа 2 вида:
едните им трее малко ремонт 50 лева другите 70
само трее да си ги праснеш какъвто цвят искаш
ето ти и снимки
на сивия са 50 защото са единия е счупен и трее да се съедини само
а другите са 70
спойлерра и той е 70
Пич викат му гърне,прагове мога да ти предложа 2 вида:
едните им трее малко ремонт 50 лева другите 70

само трее да си ги праснеш какъвто цвят искаш
ето ти и снимки
на сивия са 50 защото са единия е счупен и трее да се съедини само
а другите са 70
спойлерра и той е 70
Последна промяна от gti--- на Вто 17 авг 2010 10:57, променено общо 1 път.
Иначе сивото е 1 от най култовите цветове за мене, особено тоя на фв вечер, изглежда черно; ето как изглеждаше моята кола след боята,и няма дръжки проблема с дръжките е решен, само не доживе зимата да видим дали ще има проблеми съжалявам че имам само една снимка,
и едни нови фарове много отварят колата
и едни нови фарове много отварят колата
Последна промяна от gti--- на Вто 17 авг 2010 10:58, променено общо 1 път.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
kristianhristov написа:затъмнихме стоповете и сложихме дебела бурия отзат.чакам утре праговете и от там ще преценим за вежди на калниците
Колега,кюнци от печката не стават ли

enigma79 написа:kristianhristov написа:затъмнихме стоповете и сложихме дебела бурия отзат.чакам утре праговете и от там ще преценим за вежди на калниците
Колега,кюнци от печката не стават лиБили бил добър,да обясниш,какво очакваш от тази бурия
колега ако караш това от аватара по добре не си давай мнението.....
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
gti--- написа:enigma79 написа:kristianhristov написа:затъмнихме стоповете и сложихме дебела бурия отзат.чакам утре праговете и от там ще преценим за вежди на калниците
Колега,кюнци от печката не стават лиБили бил добър,да обясниш,какво очакваш от тази бурия
Ти какво,нещо напъваш ли се,или те сърби вратът,а може и някои задни части.За твое инфо да това на снимката карам,А ТИ ПРОФЕСОРЕ,КАКВО КАРАШ,КОСМИЧЕСКА СОВАЛКА

- kristianhristov
- Автомобил:
- Двигател:
малеееее кво стана ? само 1 неправилна дума разгневи обстановката.ако някой предпочитат израза накрайник за задно гърне-ше го вмъкна в скоби ! направо се чудя дали да кача снимки като сложа и праговете?идеята за развитието на колата е максимално повлияно от 18 годишен тинейджър който ще я управлява.това за селянията моля да му бъде спестено!мислих си,че хората тук са по-толерантни и креативни.
enigma79 написа:gti--- написа:enigma79 написа:kristianhristov написа:затъмнихме стоповете и сложихме дебела бурия отзат.чакам утре праговете и от там ще преценим за вежди на калниците
Ти какво,нещо напъваш ли се,или те сърби вратът,а може и някои задни части.За твое инфо да това на снимката карам,А ТИ ПРОФЕСОРЕ,КАКВО КАРАШ,КОСМИЧЕСКА СОВАЛКАОт по горното ти изказване,разбирам че си още на мляко и караш на мама и тате колата,като ти гледам и Skype:gti---,май имаш мокри сънища в стил бързи и яростни
Само незнам как може да определящ човек дали е мамино детенце или не при положение че даже не го познаваш само за твое сведение:
Работя от 16 годишен сега съм на 21 и със сигурност имам повече коли от колкото ти някога ще имаш през живота си ясно ли ти е ?
Когато си купишш 11 голф 2ки и едно сироко тогава ще си даваш мнението без да си взел 1 стотинка от ваще!
А за скайпа може да дойдеш да им видиш на всичките двигателите да разбереш защо съм го турил
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
А ти, господинчо, кой си, че да казваш кой да си дава мнението според аватара си? Може и 100 голфа да си имал, това не те прави богопомазан, нали така?
Тук е форум, всеки член има право на мнение, след като има пусната тема, значи авторът иска мнение, което не значи, че се търси само положително, трябва и градивна критика понякога. 

stefan4o написа:А ти, господинчо, кой си....
E Стефчо, я малко разгледай стила на писане и помисли кой може да се крие зад този ник

enigma79 написа:kristianhristov написа:затъмнихме стоповете и сложихме дебела бурия отзат.чакам утре праговете и от там ще преценим за вежди на калниците
Ти така като гледаш поста на човека,тва мнение ли е или само спам в темата на човечеца?!
И лично АЗ,никога няма да приема съвет от човек, който си е разкрасил колата стил манга тунинг с тея червени огледала;защо не си боядисаш и ти твоята е така да са и червени огледалата ?
blinder написа:stefan4o написа:А ти, господинчо, кой си....
E Стефчо, я малко разгледай стила на писане и помисли кой може да се крие зад този ник
И ти си от участниците дето оспамихте на човека темата,
Защо ми се струва, че в цялата тема,само аз се помъчих да му постна снимки да види кое горе долу как ще стои..
gti--- написа:blinder написа:stefan4o написа:....
...
И ти си от участниците дето оспамихте на човека темата,
Защо ми се струва, че в цялата тема,само аз се помъчих да му постна снимки да види кое горе долу как ще стои..
Нищо лично колега, на мен това, че пишеш неграмотно не ми пречи !Нямам никакво отношение към теб.
Целия спам започна от теб!Не само в тази тема спама и дразгите, а и много други, където се подвизаваш със стария си ник.
Как си мислиш, че няма да останеш неразбран кой си?Това ми е много интересно

За оспамването на темата се извинявам на автора, дари не ме бърка да си понеса някакво наказание, но не е там въпроса, кой спамил и кой не е

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
kristianhristov написа:това за селянията моля да му бъде спестено!мислих си,че хората тук са по-толерантни и креативни.
И какво значи толерантност?...да виждаш селски изпълнения със спрейчета и бурии тип илиенски кюнец и да викаш УАУУуу спуер яккооооооо.

kristianhristov написа:Тук е форум, всеки член има право на мнение, след като има пусната тема, значи авторът иска мнение, което не значи, че се търси само положително, трябва и градивна критика понякога.