Източник: ДарикМинимум 150 000 шофьори ще останат без книжки у нас през месеците октомври и ноември, когато данните от 15-те камери на КАТ в цялата страна бъдат обработени, прогнозира пред Дарик комисар Алекси Стратиев, началник на КАТ - Пътна полиция. Наказанието за минималното нарушение на скоростта над 34 км/ч е минимум 1 месец.
Заснети са и голям брой чужденци, каращи с превишена скорост по родните пътища.
Комисар Стратиев допълни, че има идея подобни нарушения да се изтърпяват в съответните държави, от които са нарушителите.
Юли и август остават най-тежките месеци в годината с най-много жертви по пътищата, обясни началникът на КАТ - Пътна полиция. Ако през януари загиналите са по-малко от 50, то през летните месеци броят на жертвите надхвърля 100.

150 000 нарушители ще останат без шофьорски книжки през есен
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
150 000 нарушители ще останат без шофьорски книжки през есен
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: 150 000 нарушители ще останат без шофьорски книжки през есен
Нормално..аз понеже пътувам през ден/два от Стара Загора до Дълбоки(10км най-много) и има патрулни полицай на 3-4 места и 2 патрула с мотори и нон стоп си пишат глобички.Даже един от пресните случей карам с 100,знам че имапатрулка намалям ,като за да предупредя този отзад пускам аварийни и набивам 1-2 пъти спирачката колкото да светнат стоповете,за да се усети пича,но ме задминава и след малко бам палка на 50км ограничение.Най-често спрените коли са от съвсем различни градове от Стз и региона 

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Мноо яко ги предупреждаваш с тея авариини 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
napster написа:Мноо яко ги предупреждаваш с тея аварийни
Аз ги задържам за част от секундата,а не нон стоп,за спиране

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
napster написа:Мноо яко ги предупреждаваш с тея авариини
Е ко да напрай да му вей байрак ли или да излезе до кръста през джама и да му зее ееееееееее тикво непоръбена намали че има фуражки

- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
И аз съм го правил тоя номер със спирачката, но има някои състезатели, дето не могат да държат и просто при първата се отдала възможност излитат.mupk0 написа:Нормално..аз понеже пътувам през ден/два от Стара Загора до Дълбоки(10км най-много) и има патрулни полицай на 3-4 места и 2 патрула с мотори и нон стоп си пишат глобички.Даже един от пресните случей карам с 100,знам че имапатрулка намалям ,като за да предупредя този отзад пускам аварийни и набивам 1-2 пъти спирачката колкото да светнат стоповете,за да се усети пича,но ме задминава и след малко бам палка на 50км ограничение.Най-често спрените коли са от съвсем различни градове от Стз и региона
Както казваш - доста често 200 метра по-натам биват спирани

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Fifa написа:Източник: ДарикМинимум 150 000 шофьори ще останат без книжки у нас през месеците октомври и ноември, когато данните от 15-те камери на КАТ в цялата страна бъдат обработени, прогнозира пред Дарик комисар Алекси Стратиев, началник на КАТ - Пътна полиция. Наказанието за минималното нарушение на скоростта над 34 км/ч е минимум 1 месец.
Заснети са и голям брой чужденци, каращи с превишена скорост по родните пътища.
Комисар Стратиев допълни, че има идея подобни нарушения да се изтърпяват в съответните държави, от които са нарушителите.
Юли и август остават най-тежките месеци в годината с най-много жертви по пътищата, обясни началникът на КАТ - Пътна полиция. Ако през януари загиналите са по-малко от 50, то през летните месеци броят на жертвите надхвърля 100.
Ебати кефа , ще мога си карам кошника спокойно и не обезпокоявано! Дано да стане ама +200%-300% на техното...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”