Trapster колко трафик прави

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Trapster колко трафик прави

Мнениеот versace » Пон 16 авг 2010 18:05

Трапстера работи с GPS но иска и постоянен нет. Някой да има поглед колко трафик прави през GPRS при пътуване?
Който има какъвто и да е опит с програмата, моля да го сподели.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: Trapster колко трафик прави

Мнениеот bobocamaro » Пон 16 авг 2010 23:20

Колега и мен ме мъчи този въпрос,за съжаление GPRS на нашите оператори е скъпа екстра,все още.Много зависи от тарифния ти план,пакетни услуги и т.н. от бозите им.Грубо до 10тия Mb са по 2.50лв,след това стават по 60ст-това се отнася за Mtel LOOP.В крайна сметка(не че знам какво устройство ползваш),но може да си качиш Gprs Traffic Monitor и да се прежалиш за един час тестове.За роуминг не ми се мисли..
Трапстера е лудница,но не ме кефи да му се радвам през WIFI :banghead:

Потребителски аватар
Hex
Автомобил:
Двигател:

Re: Trapster колко трафик прави

Мнениеот Hex » Съб 04 дек 2010 13:54

versace написа:Трапстера работи с GPS но иска и постоянен нет. Някой да има поглед колко трафик прави през GPRS при пътуване?
Който има какъвто и да е опит с програмата, моля да го сподели.

Около 15mb на час. Ако всеки ден пътуваш по 30 минути, това прави 225mb на месец. Добави две разходки извън града за по три часа и стават 315mb. Ако ползваш Виваком, ще плащаш 15 лева за 750mb и ще ти остават още ~400mb (например два пъти от Бургас до София и обратно). С по-ниския план от 10 лева (150mb) излиза по-скъпо, около 20 лева.

За 15 лева на месец, програмата има практическо приложение само ако всеки ден пътуваш из непознати участъци и искаш да платиш за малко по-голямо спокойствие. А ако е такъв случая, сигурно караш служебен автомобил, навърташ много километри и горната сметка е неприложима.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”