Barboukov написа:Няма ядове. Не се притеснява да говори за проблема. Каквото сме го питали си е казвал, включително и как се е появил ).
Мой приятел,от детската градина още се знаем,като първолак го нападна куче откъм гърба.От тогава край..

Barboukov написа:Няма ядове. Не се притеснява да говори за проблема. Каквото сме го питали си е казвал, включително и как се е появил ).
djembo75 написа:аз заеквамм колеги от малък още едно куче ме оплаши и от тогава заеквам като се напия спирам и като пея пак заеквам всичко е до вдишването и издишването зависи как ще си резпределищ въздуха има един санаториум в белово от казарната ме пратиха там и хората ми показаха как да се спраавя с проблема но това за мен нее проблем. иначе знам как могже да се оправи човек.
Bubetooo написа:djembo75 написа:аз заеквамм колеги от малък още едно куче ме оплаши и от тогава заеквам като се напия спирам и като пея пак заеквам всичко е до вдишването и издишването зависи как ще си резпределищ въздуха има един санаториум в белово от казарната ме пратиха там и хората ми показаха как да се спраавя с проблема но това за мен нее проблем. иначе знам как могже да се оправи човек.
Сподели как,съвети нещо... нека колегите помогнат на приятелите си....
Мисля,че това ще бъде много полезно и за нас
djembo75 написа:Bubetooo написа:djembo75 написа:аз заеквамм колеги от малък още едно куче ме оплаши и от тогава заеквам като се напия спирам и като пея пак заеквам всичко е до вдишването и издишването зависи как ще си резпределищ въздуха има един санаториум в белово от казарната ме пратиха там и хората ми показаха как да се спраавя с проблема но това за мен нее проблем. иначе знам как могже да се оправи човек.
Сподели как,съвети нещо... нека колегите помогнат на приятелите си....
Мисля,че това ще бъде много полезно и за нас
еми как трябва да се говори от начало бавно и на всяка гласна да се удължава самата буква и да се говори много бавно за да може мозъка ти да почна да свиква и после с течение на времето започваш да говориш нормално и всичко си е до желание
Pichaga написа:аз като малък заеквах, не е било свързано с уплах или нещо подобно, явно тежко детство, проблеми...е сега от много години не заеквам, казват, че и доста говоря...
но ходих на логопед-това в 1,2 клас.......
chefito написа:Спира се притока на въздух и заекват. Имам приятел и като пее или като е пиян, няма никакви проблеми...но зацикли ли и се спича и не може да откъне и дума....забелижи, че като заеква и почервенява целия.../не е само от срам/...има прости правила: трябва да се отварят хубаво гласните, да се диша внимателно и да се изговарят някои звуци по определен начин и няма проблеми...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта