Проблем с ръждата-Пасат б3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с ръждата-Пасат б3
здравейте.имам проблем с ръждата отдолу по праговете и то не от стареене ами от немърливи майстори,в смисъл,когато ходих да сменявам предни и задни амортисьори при един майстор,в един гараж тои естествено нямаше удобства там,а имаше крик с който вдигна колата направо на гредите,там където подпираше лоста се появи ръжда това са единствените места на който се появи тази ръжда.забравих да спомена че,отзад вляво на гредата на колата от самия крик като е повдигана колата самите прагове са се разделили настрани и седят като разцъфнали, не съм поглеждал но може и там да се е появила ръжда.кажете какво трябва да се направи или по софия кой може да ми свърши качествено работа.от благоевград съм иначе.писна ми от простотията на хора който са се прехвърлили от жигули и лади на коли с електроника и си мислят че са най големите.не искам да давам на всеки колата да я прави именно поради причината дето ви споменах,защото вместо да ти оправят колата която си харесваш и да ти е кеф че я караш без да има значение колко е годишна те прават така че да ти писне от живота.
- ibm
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с ръждата-Пасат б3
Живота е прекрасен---знам един майстор в софия дето те посреща в сервиза с цветя и одата на радостта и просто и пее на колата-гали я-говори и нежно и криковете са му на розички с мека кожа--
Но го затвориха в клиника за наркомани---много пушеше тва копеле ненормално
Но го затвориха в клиника за наркомани---много пушеше тва копеле ненормално

-
- Автомобил:
- Двигател:
Бате мерси за стихотврението,ама не това е отговора.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Приятелю,
Много се вживяваш в поддръжката на тая твоя колица, тя трябва да служи на теб, а не ти да и робуваш.
Не ти трябват майстори, вземи битум и мацни отдолу или ползвай боя HAMMERITE, нанася се директно върху ръждата. Ето ти инфо за нея:
http://www.hammerite.com/products/index.html
Има я в Бриколаж.
Иначе и на мен ми хареса много "стихотворението" на колегата.
Успех в борбата с ръждата, но знай, че това ще е битка с вятърни мелници.
Много се вживяваш в поддръжката на тая твоя колица, тя трябва да служи на теб, а не ти да и робуваш.
Не ти трябват майстори, вземи битум и мацни отдолу или ползвай боя HAMMERITE, нанася се директно върху ръждата. Ето ти инфо за нея:
http://www.hammerite.com/products/index.html
Има я в Бриколаж.
Иначе и на мен ми хареса много "стихотворението" на колегата.
Успех в борбата с ръждата, но знай, че това ще е битка с вятърни мелници.
- ibm
- Автомобил:
- Двигател:
schiller написа:Бате мерси за стихотврението,ама не това е отговора.
ще извиняваш
ама едвам се здържах
Но колегата Ljubon е много прав---послушай го и ще видиш наистина красотата на тоя скотски живот който живеем и псуваме тия дърти кочини дето ги караме