4-2-1 за Bora

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
BURN OUT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

4-2-1 за Bora

Мнениеот BURN OUT » Съб 24 юли 2010 10:45

Търсих на много места колектор 4-2-1 за Bora 1.6 99 г, 101 к.с., но нищо не намерих.
Ако знаете някой проиводител, който да предлага, ще съм благодарен. Не ме интересуват ръчни изработки.

Потребителски аватар
Garchev
Автомобил:
Двигател:

Re: 4-2-1 за Bora

Мнениеот Garchev » Съб 24 юли 2010 13:07

BURN OUT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BURN OUT » Съб 24 юли 2010 16:24

:bowdown

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Съб 24 юли 2010 17:09

Обърни се към колагата guru. Може да измисли нещо :roll:

Последна промяна от radi_nrj на Пон 26 юли 2010 8:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
trohilio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trohilio » Пон 26 юли 2010 1:49

дето да се изкриви след 2 месеца примерно :lol:

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Пон 26 юли 2010 4:58

trohilio написа:дето да се изкриви след 2 месеца примерно :lol:

Какво имаш впредвид,тва да не е меко сирене :shock

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Вто 27 юли 2010 0:05

Ръчните изработки ако са направени от човек,който си разбира от работата и работи с качествени материали са в пъти по-добри от масовите колектори,които се предлагат и прегарят за норматив..

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 27 юли 2010 11:04

HEARTLESS написа:
trohilio написа:дето да се изкриви след 2 месеца примерно :lol:

Какво имаш впредвид,тва да не е меко сирене :shock

Бе не знам ама като ходя да си взимам окачването ще ги видя що за стока са, че мисля да взема за ABD-то един :screwy

Galabov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Galabov » Пон 02 авг 2010 13:43

BURN OUT написа:Търсих на много места колектор 4-2-1 за Bora 1.6 99 г, 101 к.с., но нищо не намерих.
Ако знаете някой проиводител, който да предлага, ще съм благодарен. Не ме интересуват ръчни изработки.

колега, ако не е тайна, какви коне очакваш от този 4-2-1 колектор...повече от 5(пет) недей очаква! преди години имах пежо 307 с мъртвороден двг 1.6 110кс(м/у другото вървеше повече от VW 101), та и аз исках да съм бърз на мига и отивам в проспийд за генерация, човека от тунинг фирмата любезно ми отваря каталога и какво мислиш пишеше там, за 1000лв колектор 4-2-1 мощността "скача" до умопомрачителните 112кс :lol:. така че прави си сметка дали си заслужава...

Потребителски аватар
trohilio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trohilio » Пон 02 авг 2010 18:11

според мен тук не става въпрос за к.с. а за по добро празнене на мотора :!: Кво означава ръчна изработка :roll: та нима сяка 2-ра турбо кола в бг. не е ръчна изроботка и кво боклук А :?: :lol: .Има момче тук в форума които много на барзо може да ти изброи 100 причини защо ръчната изработатка е 1000 пъти по-добра от никелката и защо много добрите колектори които струват 400лв нови ги прави през 3 месеца че са се разкривили се едно си ги бил с чука :!:

Потребителски аватар
hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hose » Вто 17 авг 2010 20:18

Аз също съм ЗА качествената ръчна изработка...

Потребителски аватар
55555
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 55555 » Вто 17 авг 2010 20:37

trohilio написа:според мен тук не става въпрос за к.с. а за по добро празнене на мотора :!: Кво означава ръчна изработка :roll: та нима сяка 2-ра турбо кола в бг. не е ръчна изроботка и кво боклук А :?: :lol: .Има момче тук в форума които много на барзо може да ти изброи 100 причини защо ръчната изработатка е 1000 пъти по-добра от никелката и защо много добрите колектори които струват 400лв нови ги прави през 3 месеца че са се разкривили се едно си ги бил с чука :!:

Радвам се че зачекна отново темата колега,защото се бях подготвил да се включа в другата подобна тема в която те нападаха относно твоя колектор и твойте виждания за такъв но поне ти никъде не си споменал думата неръждаем-неръждавейка.Сега вече мога да кажа и от собствен опит че тия никели който даже ги водят неръждаеми някой колеги са пълен ташак.Видях два чисто нови единият за 8 а другият за 16 винтила за голф 2 и единият докато му дойде времето за монтаж поседя под леглото на един приятел 3 месеца и познай какво се случи с неръждаемият колектор....ми той взе че ръждяса докато си стоеше под леглото и покрай заварки и отвътре и отвън абе трагично а като знам че е с дебелина на вестник :horror: само чакаме след колко километра ще прогори.За другият няма да казвам нищо по добро щото той вече има 500-600км и изглежда :не: С две думи нямам думи за .....не искам да уточнявам марката за да не ме подкарат някой колеги с голямото писане и хулене но това е действителността.Имам и снимки но засега предпочитам да не ги качвам.

Потребителски аватар
trohilio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trohilio » Сря 18 авг 2010 3:55

55555 написа:
trohilio написа:според мен тук не става въпрос за к.с. а за по добро празнене на мотора :!: Кво означава ръчна изработка :roll: та нима сяка 2-ра турбо кола в бг. не е ръчна изроботка и кво боклук А :?: :lol: .Има момче тук в форума които много на барзо може да ти изброи 100 причини защо ръчната изработатка е 1000 пъти по-добра от никелката и защо много добрите колектори които струват 400лв нови ги прави през 3 месеца че са се разкривили се едно си ги бил с чука :!:

Радвам се че зачекна отново темата колега,защото се бях подготвил да се включа в другата подобна тема в която те нападаха относно твоя колектор и твойте виждания за такъв но поне ти никъде не си споменал думата неръждаем-неръждавейка.Сега вече мога да кажа и от собствен опит че тия никели който даже ги водят неръждаеми някой колеги са пълен ташак.Видях два чисто нови единият за 8 а другият за 16 винтила за голф 2 и единият докато му дойде времето за монтаж поседя под леглото на един приятел 3 месеца и познай какво се случи с неръждаемият колектор....ми той взе че ръждяса докато си стоеше под леглото и покрай заварки и отвътре и отвън абе трагично а като знам че е с дебелина на вестник :horror: само чакаме след колко километра ще прогори.За другият няма да казвам нищо по добро щото той вече има 500-600км и изглежда :не: С две думи нямам думи за .....не искам да уточнявам марката за да не ме подкарат някой колеги с голямото писане и хулене но това е действителността.Имам и снимки но засега предпочитам да не ги качвам.

Не знам защо вълбще беше споменат моя колектор при положение че пиша в Силов тунинг а не в Купува продава :dontknow: .Тук става въпрос да се кажат + и - на съответното нещо а не аз имам това то е наи доброто :dummy: .Секи си знае кво прави секи има право да си слага каквото иска!Няма смисал от обяснения,че сега ще доиде или Кирил или Методий и ще ме емнат за правописа :Mr Green Fun.Тук viewtopic.php?f=9&t=11657&start=0 в парвият пост се крие наи смисленото изказване в целия форум :Много хора се махнаха от тоя раздел и форум ДОРИ заради простотията на други !

Върни се в “Силов тунинг”