Колеги някой гледал ли го е тоя филм ? видяло се е че ще се търси нов двигател, така и така ще се дават пари дали мога да си взема нещо по „ново”. Та може ли да се вкара тройков тди вав купето на двойката (в момента е с 1.6Д) какви модификации са нужни да се правят по купето? как стоят нещата със скоростите, ще паснат ли ? или изобщо да не се захващам с тая работа ?
Пп. Извинявам се ако е обсъждано вече аз не намерих такъв топик

Голф 3 тди в купе на 2ка
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 тди в купе на 2ка
Колегата Лъвчо го е правил!
-
- Автомобил: audi a3
- Двигател: asz+brezel
У нащу село познавам две момчета който имат в кошовете на голф 2-ките, 131кс помпа дюза....Така,че всичко става,само мерак... 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
В Стара Загора си имаме 1.9TDI от сеат кордоба(май такъв беше модела) комби в G2 с таблото,седалките и повечето от салона на Сеата вътре(включително и климатроника).
- dannaz
- Автомобил:
- Двигател:
Г2 с климатроник - ей тва е гъзария. за двг. от сеат изобщо не се и замислям, голфа ще си остане голф въпреки трансплантациите ще се старая да бъде "stock" максимално. също така си държа да бъде "печка" - хем гори малко хем в семейството имаме 2-ма тираджии че и двама братовчеди и те камиончета карат, в криза сме трябва да мислим и за безплатно гориво
. по новия двигател (ако си заслужава усилията и средствата) ще има най-много една промяна - чип, макар че много рядко карам с над 120 и скороста не ми е чак такъв дерт, аз съм от спокойните.

-
- Автомобил: audi a3
- Двигател: asz+brezel
сложете му един АФН-110кс с чип и ще се чудите,как понаварвява 2-ката,като никога....
Върни се в “Дизелови агрегати”