Здравейте, много сериозен проблем имам с моят Golf. Проблемът е, че незнам къде е проблема. Колата пали тръгва и до няколко минути изгасва и умира, смених де що датчици имаше по нея,от този сервиз в онзи сервиз, сложих и нов стартер и не ще и не ще. По мои наблюбения искрата се губи преди да достигне бубината. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, нека сподели Проблеми с искрата на Golf 3
Проблеми с искрата на Golf 3
Здравейте, много сериозен проблем имам с моят Golf. Проблемът е, че незнам къде е проблема. Колата пали тръгва и до няколко минути изгасва и умира, смених де що датчици имаше по нея,от този сервиз в онзи сервиз, сложих и нов стартер и не ще и не ще. По мои наблюбения искрата се губи преди да достигне бубината. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, нека сподели - moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Re: Проблеми с искрата на Golf 3
Rado4 написа::banghead: Здравейте, много сериозен проблем имам с моят Golf. Проблемът е, че незнам къде е проблема. Колата пали тръгва и до няколко минути изгасва и умира, смених де що датчици имаше по нея,от този сервиз в онзи сервиз, сложих и нов стартер и не ще и не ще. По мои наблюбения искрата се губи преди да достигне бубината. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, нека споделиОсвен това търся и схеми за ел.инсталацията на Golf 3. Предварително благодаря на тези, които ще се отзоват.
Датчик на Хол провери, намира се в делкото!
имах същия проблем допреди няколко дни viewtopic.php?f=5&t=216313
не е лошо да си видиш и самата бубина, ако имаш друга сложи и опитай с нея, но преди всичко провери датчика
На централното електрическо табло имаш реле което захранва ECU-то след контакт.При мен е 109 АЕК двигател.Не си написал твоя и не можах да проверя как е при теб
Като ти откаже да пали откачи един от инжекторите и дай на контакт.Провери дали отива плюс към един от изводите му.Така без да знам двигателя не мога да ти обясня точно кой извод е.Ако няма то е виновника защото постоянния плюс на инжекторите идва директно от него 

- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Rado4 написа:Смених и бобината и двата датчика и пак същото.
Провери тогава релето, за което ти е писал колегата а също така провери и комутатора - управляващия блок , който се намира под малката кора в дясно като вдигнеш капака, от него е по-малко вероятно да е но го провери
- Стоев
- Автомобил: Golf 5 Variant Comfortlein
- Двигател: L4
- Контакти:
Ако си с AFT 1,6 101 PS ,реле 30.