помогнете ми за избор на зимни гуми
- siviqt zvqr
- Автомобил:
- Двигател:
помогнете ми за избор на зимни гуми
здравейте колеги!помогнете ми моля Ви за зимни гуми-195/65/15.искам да си взема,но нещо от средния клас-ограничен бюджет:)бях се насочил към SAVA,после към KLEBER,а накрая за капак на всичко ми предлагат Nokian Wr g2 195/65/15 91T за 95 лева/бр.Четах във форума-отзивите са различни и незнам какво да правя.Искам да ги закупя сега тъй като в момента имам парите!Надявам се,че ме разбирате:).Парите са ми 85-95 лева/бр.Предварително Ви благодаря!И моля ви без да споменавате марките от високия клас,аз също знам,че са перфектни но цената им е друга,така че моля Ви препоръчайте нещо за такава сума!Аз съм от Варна и ще се радвам ако ми помогнете с избора!
Re: помогнете ми за избор на зимни гуми
С Клебер за зимни специално няма да сбъркаш. Само че изчакай до средата на септември или поне началото - някъде по това време трябва да започне доставяне на нова стока - гледай да са от 2010-та година. Не си струва за 2-3 седмици чакане да вземаш остарели.
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
На стария Пасат бях с Барум Полярис II. Много добри гуми за около 100 лв
-
- Автомобил: VW CC
- Двигател: CFGC 2014
Миналата зима Gislaved Eurofrost 3 същия размер го взех на 77лв отстъпката. Доволен бях
- Diesel81
- Автомобил: Vw Sharan 1.9 TDI
- Двигател: AUY 2000
Само и единственно Нокиан!Бях на Ибизата с такива сега ще взема и за Пасата.Няма опир никаде и цената е мн добра 

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
От посочените - Клебер и Нокиан си заслужават 
Но, както са те посъветвали по-горе - изчакай още малко. Първо, ще се появят нови модели, второ - ще са с ДОТ **10 и трето, може да пуснат промоции и да направиш по-добра сделка

Но, както са те посъветвали по-горе - изчакай още малко. Първо, ще се появят нови модели, второ - ще са с ДОТ **10 и трето, може да пуснат промоции и да направиш по-добра сделка

Ще дам коментар за Сава. Три години търкаляне с Толедото, никакъв проблем в сняг. Грайфера още си стои, но в края на зимата нацелих една малка дупка и от нищото излезна малък балон. Като издръжливост са зле.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Tвърдо зад нокиана.Аз съм с такива и нямат грешка.
http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zimni ... p-551.html
Аз мисля да взема от тия. Чудех се за Дебица Фриго че имам много добри впечатления от друг размер, но то цената е приблизително равна. Може и да сгреша, но поне грешката няма да е много скъпа. А и гледам че ADAC са ги изкарали "особенно препоръчителни".
Аз мисля да взема от тия. Чудех се за Дебица Фриго че имам много добри впечатления от друг размер, но то цената е приблизително равна. Може и да сгреша, но поне грешката няма да е много скъпа. А и гледам че ADAC са ги изкарали "особенно препоръчителни".
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
и аз те съветвам да изчакаш поне до средата на Октомври.Сега хем е малко разнообразието от предлагани (налични) зимни гуми,хем са по-стари.Просто си прибери парите и не ги харчи за друго!
А от тия дето изреждаш най-читави гуми са Клебер-а.Можеш да се пробваш и за BF Goodrich G-Force winter,за мен са на едно ниво с Клебер.Виж тук:
http://www.autogroup5.com/?page=product ... e=1&id=154
http://www.autogroup5.com/?page=tireSea ... h=65&si=15
Ако си уредиш отстъпка,ще влезеш в бюджета ти
Успех

А от тия дето изреждаш най-читави гуми са Клебер-а.Можеш да се пробваш и за BF Goodrich G-Force winter,за мен са на едно ниво с Клебер.Виж тук:
http://www.autogroup5.com/?page=product ... e=1&id=154
http://www.autogroup5.com/?page=tireSea ... h=65&si=15
Ако си уредиш отстъпка,ще влезеш в бюджета ти

Успех

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Такъв размер си взех Vredestein Snowtrac 3 и в ГЦ Европа бяха намалени по около 110лв/бр миналата зима (DOT 36 2009 си бяха иначе). Много доволен от поведението в големите снегове и ледове - все пак е на първо място в Аутобилд няколко поредни години, а цената не е толкова по-висока от другите които гледаш .. но не прави грешката да им даваш те да ти ги монтират, че ще ти отрежат главата
.

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Lassa!Много добри!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Естествено, че NOKIAN G2. Това е моят фаворит. Саманда беше с такива, Сеата сега е с такива, на децата колите в Украйна са с Нокиан. Така, че в различни периоди на време съм закупил общо 16бр. Ако бяха лоши, щях ли да повторя, потретя, че чак и четвърти път да взема?
Избора и парите са твой, съвета от мен!
Избора и парите са твой, съвета от мен!
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
има 100 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 теми във форума за зимни гуми

всяка година, ша ги бистриме явно

всяка година, ша ги бистриме явно

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”