Някой сменял ли е кормилна рейка?
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Re: Някой сменял ли е кормилна рейка?
В един сервиз ми казаха изобщо да не ходя да давам пари за тази течност,а да си сипя фино масло за АСК щяло да ми излезе 4-5 лв цялата процедура.Направо отивам,пък ако изтече и то,ще му мисля вече.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
feikot написа:В един сервиз ми казаха изобщо да не ходя да давам пари за тази течност,а да си сипя фино масло за АСК щяло да ми излезе 4-5 лв цялата процедура.Направо отивам,пък ако изтече и то,ще му мисля вече.
ми много ясно - те тези сервизи трябва да работят после и те. Криза е.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Ами,ходих в Ауто +,казаха ми по добре отиди да ти източат маслото,и да ти сипят ново тяхно си,отидох,майстора ми каза,ще трябва да долеем да видим от къде тече,доля и ми се засмя и вика за колко време го губи това масло,викам ми за година и половина чак сега се обади,вика рейката ти е като чисто нова,от дясно вика почва да се обажда сега,сипал ми АТФ червено,и вика карай и си вземи 1 л в колата да имаш и доливай,като почне да го губи по често тогава ще се прави.Гарантирам ти 10 000 км,че няма да има нужда от ремонт.И така се разминах 

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Във всяка една бензиностанция на Петрол има хидравлично масло, което не е никак скъпо. Отделно да не говориме, че и по другите също ще има такова. Преди време на Б4-ката ми беше протекла рейката след рециклиране и майстора, който я прави ми каза да му сложа хидравлично масло, а не АТФ или спирачна течност. Не съм и питал защо, просто го направих и после си ми затегнаха главата на пиньона и вече няма теч.
- Siv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
feikot написа:Ами,ходих в Ауто +,казаха ми по добре отиди да ти източат маслото,и да ти сипят ново тяхно си,отидох,майстора ми каза,ще трябва да долеем да видим от къде тече,доля и ми се засмя и вика за колко време го губи това масло,викам ми за година и половина чак сега се обади,вика рейката ти е като чисто нова,от дясно вика почва да се обажда сега,сипал ми АТФ червено,и вика карай и си вземи 1 л в колата да имаш и доливай,като почне да го губи по често тогава ще се прави.Гарантирам ти 10 000 км,че няма да има нужда от ремонт.И така се разминах
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
световое табло
Хотелось бы узнать обо всем поподробнее.