Питане за чип тунинг на GTI 1800cc Turbo AGU

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Kiko8520
Автомобил:
Двигател:

Re: Питане за чип тунинг на GTI 1800cc Turbo AGU

Мнениеот Kiko8520 » Чет 19 авг 2010 9:41

kirilex написа:ахаххаха и как ще се постигнат тези 30 кс без повече налягане или повече бензин????? сигурно ще му принтираш снимка с 30 коня и ще си я сложи под капака мухахаах АМАН ОТ ЧИП ТУНИНГ МАЙСТОРИ! :banghead: :banghead:

Качва налягането в началният момент на ниските обороти след което си става със заводски стойности :). Идеята със снимката е много яка трябва да я пробвам :D. Еми ако караш нормално и не се състезаваш ще ти свали разхода и нормално колкото повече настъпваш толкова повече харчи :)

Потребителски аватар
shpeki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shpeki » Чет 19 авг 2010 10:53

Kiko8520 написа:
kirilex написа:ахаххаха и как ще се постигнат тези 30 кс без повече налягане или повече бензин????? сигурно ще му принтираш снимка с 30 коня и ще си я сложи под капака мухахаах АМАН ОТ ЧИП ТУНИНГ МАЙСТОРИ! :banghead: :banghead:

Качва налягането в началният момент на ниските обороти след което си става със заводски стойности :). Идеята със снимката е много яка трябва да я пробвам :D. Еми ако караш нормално и не се състезаваш ще ти свали разхода и нормално колкото повече настъпваш толкова повече харчи :)

С други думи пълна глупост. ПОне може да се прецака мотора, това трябва да се признае.

Kiko8520
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kiko8520 » Чет 19 авг 2010 14:13

shpeki написа:
Kiko8520 написа:

С други думи пълна глупост. ПОне може да се прецака мотора, това трябва да се признае.

За 7 години и толкова коли няма изгорял мотор пък... :) :D

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пет 20 авг 2010 11:26

Kiko8520 написа:..........

Много празни приказки чухме за тоя вълшебен бокс и никаква конкретика - дай нещо конкретно като данни - начин за монтаж например(към кои пинове на ECU)...а защо не и върху кои компоненти влияе и по какъв точно начин - как и с колко променя налягането на турбото, как и с колко променя количеството гориво, аванса и т.н.
Ако ми напишеш още един празен пост с празни реклами тип "зарибяване доверчиви потребители"- ще ти ги изтрия всичките...
Ако се опиташ да направиш реклама на определана фирма с търговска цел - пак ще ти изтрия постовете...

П.С.
Kiko8520 написа:..........
За 7 години и толкова коли няма изгорял мотор пък... :) :D

Е това вече ми е интересно да го науча и аз - коя е тая българска фирма, която от 2003г. предлага на пазара повер бокс за 1.8Т и са направили толкова много коли досега... :arrow:

Потребителски аватар
pikpik
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pikpik » Пет 20 авг 2010 16:07

Li4o написа:Много празни приказки чухме за тоя вълшебен бокс и никаква конкретика - дай нещо конкретно като данни - начин за монтаж например(към кои пинове на ECU)...а защо не и върху кои компоненти влияе и по какъв точно начин - как и с колко променя налягането на турбото, как и с колко променя количеството гориво, аванса и т.н...
Какво искаш повече,виж каква снимка даде колегата,тип FULL POWER :screwy и какви факти+доказателства.Още се чудя как авторът на темата не се е похвалил,че е 951вият клиент на мистериозната чип-мип,фул макс повер бокс кутия :063: :063: :063: който :arrow:
Kiko8520 написа:От 150 к.с.-180 к.с., монтаж отнемащ 30 минути, не товари турбината и двигателя, сваля разхода до 5 %...
:screwy :063: :063: :063:

Li4o давам ти пример как мога да излъжа найвни бъдещи клиенти на интернет пространството с MEGA POWER BOX,така се казва моят "предлаган" продукт :mrgreen:
Та по същество:stage 1 :arrow: отивам аз до съседната фирма и взимам 10тина дефектирали платки,еднакви на вънщен вид
stage 2 :arrow: ще сложа само един работещ резистор като на примера който бях дал
stage 3 :arrow: поръчам си 10 кутийки от алумин за по голяма афтентичност :mrgreen: които ще ми струват не повече от 8-10лв бройката
stage 4 :arrow: удрям един сито-печет с мега яки надписи и графики на някоя по известна марка(общо струващи на мен не повече от 10лв)
stage 5 :arrow: имам възможност и да ударя и едно лазерно гравиране(така ще изсмуча повечко парици и ще залъжа по лесно клиента)
stage 6 :arrow: сглобявам моето произведение наречено MEGA POWER BOX като му слагам необходимата букса за VAG(щот съм набелелязал за цел да го пласирам примерно в http://www.vwclub.bg/forum)
stage 7 :arrow: за да оборя твърденията,че моят продукт е качествен се запасявам със снимков материал,лъжовни дино графики,схема за свързване,а може и някакъв клип да измисля(въпрос на фантазия :mrgreen: )
stage 8 :arrow: пускам го в продажба(с 2-3г гаранция) със скрита рекламка(ще внимавам само за гадни модератори като Li4o дето спъват продажбите :evil: ),лс и т.н.,като продажбата е от фирма(фантом)съществуваща на нашият пазар от дълги години

Със 150тина лева разходи,мъничко труд,фантазия и много лъжа аз съм дилър на световно известна марка продукт и събирам париците на нищо неподозиращите и убедени в продукта ми клиенти,на които съм внушил че след като са монтирали мега якият туниг,колата им лети,по икономична е и не поврежда абсолютно нищо по техният автомобил(как ще поврежда,това са го мислили иНжЕнЕрИ и е тествано хилядократно)

На авторът на темата ще му кажа,че въпреки всичките писания в темата,все пак той дава парите,колата си е негова и негово си е решението какво ще направи :да: на негово място аз бих сложил чипче.

Надявам се да не съм обидил или засегнал никой с лирично-драматичният ми пост :roll:

п.с. Аз лично съм чипнал моят автомобил и ме е яд единствено,че не го направих още след като и изтече гаранцията :banghead:

Последна промяна от pikpik на Пет 20 авг 2010 19:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 20 авг 2010 16:14

Аз даже му се зарадвах mhihi Внимавай само с резисторите да са еднакви, че на единия ще му върви повече, а на другия по-малко колата после :oops:

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пет 20 авг 2010 23:51

Kiko8520 написа:...

Знаех си аз, че се опитваш да продаваш... 8)

Kiko8520
Кирил Евлогиев
Технически секретар ПБОКС България ООД
София

Върни се в “Силов тунинг”