Li4o написа:Много празни приказки чухме за тоя вълшебен бокс и никаква конкретика - дай нещо конкретно като данни - начин за монтаж например(към кои пинове на ECU)...а защо не и върху кои компоненти влияе и по какъв точно начин - как и с колко променя налягането на турбото, как и с колко променя количеството гориво, аванса и т.н...
Какво искаш повече,виж каква снимка даде колегата,тип FULL POWER

и какви факти+доказателства.Още се чудя как авторът на темата не се е похвалил,че е 951вият клиент на мистериозната чип-мип,фул макс повер бокс кутия

който
Kiko8520 написа:От 150 к.с.-180 к.с., монтаж отнемащ 30 минути, не товари турбината и двигателя, сваля разхода до 5 %...
Li4o давам ти пример как мога да излъжа найвни бъдещи клиенти на интернет пространството с MEGA POWER BOX,така се казва моят "предлаган" продукт
Та по същество:stage 1

отивам аз до съседната фирма и взимам 10тина дефектирали платки,еднакви на вънщен вид
stage 2

ще сложа само един работещ резистор като на примера който бях дал
stage 3

поръчам си 10 кутийки от алумин за по голяма афтентичност

които ще ми струват не повече от 8-10лв бройката
stage 4

удрям един сито-печет с мега яки надписи и графики на някоя по известна марка(общо струващи на мен не повече от 10лв)
stage 5

имам възможност и да ударя и едно лазерно гравиране(така ще изсмуча повечко парици и ще залъжа по лесно клиента)
stage 6

сглобявам моето произведение наречено MEGA POWER BOX като му слагам необходимата букса за VAG(щот съм набелелязал за цел да го пласирам примерно в
http://www.vwclub.bg/forum)
stage 7

за да оборя твърденията,че моят продукт е качествен се запасявам със снимков материал,лъжовни дино графики,схема за свързване,а може и някакъв клип да измисля(въпрос на фантазия

)
stage 8

пускам го в продажба(с 2-3г гаранция) със скрита рекламка(ще внимавам само за гадни модератори като
Li4o дето спъват продажбите

),лс и т.н.,като продажбата е от фирма(фантом)съществуваща на нашият пазар от дълги години
Със 150тина лева разходи,мъничко труд,фантазия и много лъжа аз съм дилър на световно известна марка продукт и събирам париците на нищо неподозиращите и убедени в продукта ми клиенти,на които съм внушил че след като са монтирали мега якият туниг,колата им лети,по икономична е и не поврежда абсолютно нищо по техният автомобил(как ще поврежда,това са го мислили иНжЕнЕрИ и е тествано хилядократно)
На авторът на темата ще му кажа,че въпреки всичките писания в темата,все пак той дава парите,колата си е негова и негово си е решението какво ще направи

на негово място аз бих сложил чипче.
Надявам се да не съм обидил или засегнал никой с лирично-драматичният ми пост

п.с. Аз лично съм чипнал моят автомобил и ме е яд единствено,че не го направих още след като и изтече гаранцията