Въпрос относно GT - купе
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- valerossi46
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос относно GT - купе
Голфа ми е МК 3 не е ГТ купе 3 врати.Та мисълта ми е следната колко горе-долу ще излезе цената да си сложа всички лайсни над калниците и долу на праговете.И за праговете дали изобщо става да се сложат.Ако някой си продава колата на части и му се намират лайсни може да пише на ЛС.Търся си също и броня от ГТИ , предни две седалки Рекаро и задното споилерче .
- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос относно GT - купе
Темата ти е за Купувам 

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
valerossi46 написа:Голфа ми е МК 3 не е ГТ купе 3 врати.Та мисълта ми е следната колко горе-долу ще излезе цената да си сложа всички лайсни над калниците и долу на праговете.И за праговете дали изобщо става да се сложат.Ако някой си продава колата на части и му се намират лайсни може да пише на ЛС.Търся си също и броня от ГТИ , предни две седалки Рекаро и задното споилерче .
Имаш ли някаква определена идея,или просто реши ей така,промяна на колата.Според мен,седни и обмисли какво искаш,колко горе долу щети излезе и дали си заслужава тези финанси,или може за тези пари,да направиш нещо друго по нея

- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Добре де каква е тая броня от ГТИ те всичките на голф 3 са еднаквиТърся си също и броня от ГТИ
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Escap3 написа:Добре де каква е тая броня от ГТИ те всичките на голф 3 са еднаквиТърся си също и броня от ГТИ
Сигурно има предвид ножа!