предница и задница
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: предница и задница
колко горе долу струват задни амортесори заголф3
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
колкото на Астра F... 

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Ми колко.....по 50-60 лева парчето да са... С тези неща компромис не се прави...На мен ходовата част на моята кола ми е стъпила около 600 лева... Ама това е за 30 годишен автомобил и то само ходовата част.... Е да ама съм спокоен....
Търся мераклии да дойдат и да ми намерят една забележка по окачването на Опела

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Със злоба нищо не става! Не може да почнеш да люеш нещо и да очакваш от хора, които го харесват да ти помгнат! Ми случил си рошка, това не значи, че сички са такива. Аз пък мога да ти кажа, че имам Г3, а един приятел има астра Б - една година им е разликата. Е, две неща има, които са по-добри от на голфа - не трака и кормилото е по-леко. Във всяко друго отношение не ми харесва. Въпрос на избор. Като си набрал толкова на голфа го разкарай и си земи астра.
Ако случайно се объркаш да го направиш ще трябва да смениш половината ходова част, щото явно е разбита. Приготви няколко стотака и я оправи, и после плюй!
Ако случайно се объркаш да го направиш ще трябва да смениш половината ходова част, щото явно е разбита. Приготви няколко стотака и я оправи, и после плюй!
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги, извинявам се на всички които съм засегнал с мойте изказвания.моля за извинение
днес ХОДИХ в сервиза и се оказа че са заминали задните амортесиори, плюс някои и друг тампон.успях да видя само долната част -няма изгнило, за годините си 17 голфа е в добро тех. състояние, майсторите казаха че има оше много хляб в него и казаха че е желязна. още веднъж ви моля за извинение -вече съм категоричен -винаги ще карам --ФОЛКСФАГЕН 

хах чак пък само vw, гледай да не се разтропва всичко и тогава да я правиш и всичко ще е на 6, за стара кола няма как да очакваш нищо да и няма..
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
automan написа:колеги, извинявам се на всички които съм засегнал с мойте изказвания.моля за извинениеднес ХОДИХ в сервиза и се оказа че са заминали задните амортесиори, плюс някои и друг тампон.успях да видя само долната част -няма изгнило, за годините си 17 голфа е в добро тех. състояние, майсторите казаха че има оше много хляб в него и казаха че е желязна. още веднъж ви моля за извинение -вече съм категоричен -винаги ще карам --ФОЛКСФАГЕН
ЕВРИКА,един осъзнал се

Извиненията се приемат

-
- Автомобил:
- Двигател:
HOFFMANN написа:колега аз от 12г карам само ГОЛФ и не признавам нищо друго освен разбира се американско,много отдавна е измислена "народната кола",никой друг боклук в света не може да се сравнява с групата на Фолксваген
колега айде да необиждаме другите марки....товаче неси се качвал на друга кола неозначава че само VW са коли....тук сме да си помагаме по лесно да остраняваме проблемие по колите...ако бяха идеални нямаше да го има този форум... и вземи отиди на някое изложение да видиш какви други марки има....повярвай ми щети се напукат петите....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”