предни амортисьори на Пасат Б 5.5
-
- Автомобил:
- Двигател:
предни амортисьори на Пасат Б 5.5
Какви трябва да са пружините на предните амортисьори на Пасат Б5.5? Автомобилът ми се люлее при най-малка неравност на пътя! Тествах амортисьорите и се оказа, че са почти нови. Всичко е сменено по окачването и техникът каза, че автомобила е вдигнат доста-вероятно с неподходящи пружини. Искам да ги сменя, но не знам какви да купя.Моля за помощ!(Автомобилът ми е внесен от Италия!)
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Re: предни амортисьори на Пасат Б 5.5
а как ти е сходимостта на колелата?
ако отидеш на хубав стенд ,може да види всяко едно колело по какъв на4ин е спрямо останалите;висо4ината не е виновник за проблема
ако отидеш на хубав стенд ,може да види всяко едно колело по какъв на4ин е спрямо останалите;висо4ината не е виновник за проблема
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
Какво значи люлее се... каква кола си карал преди това, пасатите возят като лодки

Я премери колко е разстоянието от най-горната част от дъгата на предния калник до земята при празен автомобил, и аз ще премеря и ще пиша.
С какви гуми е оборудван автомобила?

Я премери колко е разстоянието от най-горната част от дъгата на предния калник до земята при празен автомобил, и аз ще премеря и ще пиша.
С какви гуми е оборудван автомобила?
- eskalero1
- Автомобил:
- Двигател:
Преди два дни смених цялото окачване на моя пасат 5.5автоматик,защото ми беше адски ниска колата и си скъсах нервите от това че постоянно лазех по корем с нея.
Ако искаш ми звънни един телефон и ще ти разясня всичко свурзано с видовете пружини за тази кола.
За 4 дни станах енциклопедия.Ако искаш мога да ти дам направо по-ниските,но по-твърди пружини направо с амортесьора.Те не са размонтирани.
0888994442-Радо
Ако искаш ми звънни един телефон и ще ти разясня всичко свурзано с видовете пружини за тази кола.
За 4 дни станах енциклопедия.Ако искаш мога да ти дам направо по-ниските,но по-твърди пружини направо с амортесьора.Те не са размонтирани.
0888994442-Радо
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
68.5 см е разстоянието при мен
гумите са същите 225/45/17
гумите са същите 225/45/17