HD камара с резолюция 640*480 мега пиксела
от обява за БлекБъри менте
HD камара с резолюция 640*480 мега пиксела
mitko16v написа:купувам ламаринени джанти 15 цола с 4 дупки на 108 милиметра.4 броя
fredman написа:Продавам Голф 2, 1986г., 1,4 чист дизел.
Пробег: 124 000 (по километраж, аз не съм го превъртал, но предполагам някой преди мен.....).
Разход: 4,5 - извънградско, 5 - градско.
mupk0 написа:Колега с регистрация У хххх...
Тони1 написа:sk. написа:хммм... аз си изпрах филтъра с Head & Shouders. Струва ми се, че след изпирането има някак си разлика ама към по-зле.. Незнам защо така! Да не би за хартиените да трябва да се ползва специален препарат?
Не просто си изпуснал да го намажеш с някой от лубрикантите на durex,за да може да влиза мазно във филтърната кутия и да не пропуска мизерии от ,които може да ти забременее и в последствие роди, дебитомера
mk1gti написа:Човек! случи ми се два пъти да видя тоя лотус по София.... единия път на Габрово втория не помня много добре...
Dani Grigorov написа:За бирата ястно...
Муахахахаeras3r написа:E тя толкова пари колега защото до колкото се разбира колата върви със един слон. И до колкото отново се разбира той се казва Лаурин Клементembi4a написа:много дебела цената за кола на 10 години колега. А...и е УНИКАТ (това не бива да се пропуска)
п.п. Без лощо чувства...да се счита за UPteddy написа:...Слона на колата е без забележка(Лаурин&Клемент)! ...
asd_pld написа:ako ще има повече сервитиорки да забравя да зема жената
didyss написа:Здравейте, колеги, искам да си сложа газов инжекцион на колата, тя е голф 3 от 1997 г., 1,6 мотор, пълна инж.,01 коня,кода на двигателя е AFT. Ако някой сподели информация за цената на евентуална покупка и инсталация на ГИ ще бъда мн благодарен, препоръка за марка, цена, препоръка за сервиз,от който сте останали доволни.Марка ГИ с най-добри показатели, Споделяйте всичко, кой какво е сложил от кое е довелен и от кое не е ... !
Предварително благодаря
santo_trafficante написа:Pichaga написа:колата придъорпваше, нямаше мощност, пешеше повече...![]()
Чичи разбираме те че си дърт
Ама земи вдигни малко диоптъра на цайсите
имам молтън баик 18 скорости преден и среден амортесиор
aris написа:Black_Devil написа:....
СД мп3 Кларион с 6 оригинални колони на опел....
По колата са сменени:Предни и задни амортесьори,предни дискове и накладки + задни накладки на 2000 км....]
Този модел на Опел никога не се е предлагал с 6 оригинални колони. Също така няма "задни накладки", защото колата фабрично с барабани![]()
Защо не сложи една снимка на интериора ?
Успех с продажбата!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта