проблем с климатроника при пасат б3 92г
проблем с климатроника при пасат б3 92г
първо добър вечер на всички и второ имам проблем с въздуховода на климатроника ако въобще това му е наименованието
или по точно с тази джиджавка http://i15.ebayimg.com/01/i/001/29/9a/030d_35.JPG някои може ли да ми каже от каде мога да се сдобия с нова и колко пари ще струва.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Re: проблем с климатроника при пасат б3 92г
В автоморга, колкото се спазариш. Не бих дал повече от 15 лв., но и 30 да са, пак ще е по-евтино и бързо от доставяне на нова ( не вярвам да я има в магазините). Но в моргата отиди с колата и поискай да я поставиш на място и пробваш, или да я маркират и върнеш, ако не работи.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Страдат от спукани спойки и могат да се ремонтират. Не рядко заминават транзисторите на самия контролер и тогава колкото и такива неща да смениш,няма да работят.
Виж добре къде точно е проблема,преди да си тръсиш друго,понеже здрави не се намират лесно.Повечето са свалени доста вандалски и просто не стават вече за нищо.

Виж добре къде точно е проблема,преди да си тръсиш друго,понеже здрави не се намират лесно.Повечето са свалени доста вандалски и просто не стават вече за нищо.

оки мен ще погледна утре по някое време ако има нещо проблем ще пиша да помагате мерси пак
мен каде точно се намират тия споики че нещо не мога да схвана
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Що не закараш колата на Стефан (Zfa159) той си знае работата че да не ти излезе двоен ремонта 

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
banica написа:мен каде точно се намират тия споики че нещо не мога да схвана
Разглобяваш кутииката,като е свалена от колата.Отаваря се внимателно с тънка отвертка.Вътре има платка,на която са запоени бобинките и на нея са въпросните спойки.Презапояваш,ако се налага и мериш дали всички бобинки са наред.Ако някоя е изгоряла - сменяш цялото модулче и си ти.Ако всички са здрави и няма проблемни спойки и всичко видимо си работи,вероятно ще се наложи да се ремонтира транзистора в контролера,понеже не пуска дадената бобинка.