Рециклиране на турбо.
- bobaka_01
- Автомобил:
- Двигател:
Рециклиране на турбо.
Здравейте колеги,кой сервиз бихте ми препоръчали за смяна турбо,с рециклирано? Става въпрос за Пасат ААZ мотор.
Re: Рециклираене на турбо.
аз бих ти препоръчал да си купиш ново, или поне да провериш тази възможност. ето тук eurocarparts.com за Б5 е 600 лв ако не е оем част, нямам идея дали е рециклирано заводски или какво, просто да си провериш.
Аз се пробвах в realturbo обявиха ми 980лв. като върна мойто с 6 месеца гаранция, но аз купих ново. Приятел е взел от там за 880лв. има значение сигурно от колата.
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Колега защо не потърсиш втора ръка,изпадат добри оферти за здрави турбини. 

- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Купи си ремонтен комплект от eBay, смени нещата (освен ако не е зминала оста)и ако искаш може да се уговориш с някоя фирма да ти го балансират и си ти. Цялата работа с баланс около 200лв.
Аз си отремонтирах мойто сам и сега работи по-добре.
- sedefcho
- Автомобил:
- Двигател:
Или потърси Митко "Турбото".Обади му се по телефона,обясни му проблема и той може да те ориентира нещо.Но със сигурност най-добре е да си отидеш лично при него.Намира се в София до ТЕЦ"София".
kirhadj написа:Купи си ремонтен комплект от eBay, смени нещата (освен ако не е зминала оста)и ако искаш може да се уговориш с някоя фирма да ти го балансират и си ти. Цялата работа с баланс около 200лв.
Колега ти Б5 ли караш и ако е така кой двигател и как да го намеря тоя ремонтен комплект в ebay/ако може даи линк/
pakumba написа:аз бих ти препоръчал да си купиш ново, или поне да провериш тази възможност. ето тук eurocarparts.com за Б5 е 600 лв ако не е оем част, нямам идея дали е рециклирано заводски или какво, просто да си провериш.
Това ново ли?
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
рециклирано
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Рециклирано турбо от сервиза на околовръсното и бул. България ми излезе 1200лв с 1 година гаранция. Беше за служебната кола и от тогава, вече 3 години няма никакви проблеми.
- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
по добре ново... аз лично така смятам и така направих верно ,че е по скъпо ама .... каква ти е гаранцията ,че рециклираното ше е по добре или това 2 употреба, най-много 6 месеца или 1 година гаранция да ти дадат. А на новото е 2 . И като се замислиш пак са старо турбо са си пари на вятъра поне аз така мисля , за моята кола разликата е рециклиране с връщане на мойто - 1000 лева, ново 1780 лева , като имап предвид , че скапаното старо турбо струва поне 200 лева еми при това положение препочитам новото , но все пак ти си решаваш пък и на всеки според възможностите, е ако нямах възможност тогва да купя ново сигурно щеше да рециклирам , но ти ако имаш взъможност за ново по добре така ... не си пести пари точно за турбината - това е сърцето на двигателя .. тя ти дава мощността 

-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги знам от приятел че ремонтния коплект и рециклирането излиза кам 300 лв. но в София но не миказва каде
KGL написа:Рециклирано турбо от сервиза на околовръсното и бул. България...
Кундак, не е ли тук?
KGL кога това рециклиране?
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
ghdyrack написа:kirhadj написа:Купи си ремонтен комплект от eBay, смени нещата (освен ако не е зминала оста)и ако искаш може да се уговориш с някоя фирма да ти го балансират и си ти. Цялата работа с баланс около 200лв.
Колега ти Б5 ли караш и ако е така кой двигател и как да го намеря тоя ремонтен комплект в ebay/ако може даи линк/
KKK K03 K04 Turbocharger Rebuild Kit VW AUDI
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trks ... Categories
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
velinsl написа:KGL написа:Рециклирано турбо от сервиза на околовръсното и бул. България...
Кундак, не е ли тук?
KGL кога това рециклиране?
Написал съм, преди 3 години. Сервиза е точно на слизане от околовръстното посока бул. България