Г3 ГТИ ксенон
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Г3 ГТИ ксенон
Убедих се, че няма голям смисъл в тая работа. Не искам да съм още един гад с прожектори. Благодаря ви!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Напротив има голяма разлика в осветяването на пътя.
А за да не си гад просто трябва да дадеш 2 лв за реглаж.
А за да не си гад просто трябва да дадеш 2 лв за реглаж.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Escap3 написа: Колега да не изкаш да ни убедиш че с лупа не заслепявааз имам приятели с лупа и като кара срешту мен го познавам от километри направо трепе тая лупа, според мен е се тая дали рефлектор или лупа еднакво заслепява а и на кристално фарче свети по добре от лупа според мен!
То заслепява и с обикновен рефлектор,ако нищо не е настроен.Ако приятеля ти си е купил китайски лупи от най-евтините боклуци и не ги е регулирал ти какво очакваш? Мен не ме заслепяват новите коли с лупи
- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Еми колега те повечето от новите коли са една секция Лупа другата Рефлектор
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
колега купи си ксенон и аз ще ти кажа какво да направиш за да си регулираш фара така 4е да не заслепяваш останалите у4астници в движението.аз имам ксенон и карах с него доста време слагал съм го на обикновен фар като твоя сега е във фар с лупа,да разлика има светлината от лупата е много по концентрирана и добра но не всеки има пари за нови фарове.
в пловдив има много места на които ве4е се продават както скъпи така и по ефтини комплекти.моя съвет е да си вземеш малко по-скъпо нещо, но по ка4ествено въпреки 4е вси4ко се прави в китай!
аз съм с комплект HID 8000к 55W и съм доволен много.
в пловдив има много места на които ве4е се продават както скъпи така и по ефтини комплекти.моя съвет е да си вземеш малко по-скъпо нещо, но по ка4ествено въпреки 4е вси4ко се прави в китай!
аз съм с комплект HID 8000к 55W и съм доволен много.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”