здравейте колеги имам един въпрос за голф3
какво е това и за какво служи
въпрос за голф3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- didyss
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за голф3
Здравей, спорен мен това е термометър , т.е. дисплея на термометъра, който ти показва температурата вътре и вън от купето на колата / IN / OUT /
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
Допълнително слаган термометър за вътрешна и външна температура, така като гледам е марка in-pro.
колега според мен товае е дисплеи на допалнително монтирана печка в колата а от копчетата може да нагласяш температурата която искаш, играе ролята на климатроника през зимата. но за да си сигорен че е печка разгледаи дали колата ти има повече маркучи като тези на парното и би трябвало да отиват някаде кам левия рог на колата, обикновенно там слагат устроиството на печката, ако я имаш колата ти е с една екстра повече от обикновенните голфове.
- chochov_w
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: гти
точно това ще направим ще проследим кабелите ,за първи път виждам такъв индикатор ,по принцип голфа си е американско изпълнение има малко повече екстри
може и да е нещо свързано с климатика
може и да е нещо свързано с климатика
- Repissimo
- Автомобил:
- Двигател:
Това е термометър,би трябвало да се включва когато подадеш на контакт.С бутоните IN/OUT сменяш съответно Вътре/Навън.Тази фирма произвежда такива,които да стоят някак си "по-стоково".В момента продават,но само са новите модели,но твоето е автентично и готино,не е като някой термометър от Китай 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Тези термометри не са вързани към контакта, а са на батерии. За това по добре го свали и виж дали не му е свършила батерията. 

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Не е печка, защото няма копчета за настройка. Обикновен термометър външна/вътрешна температура. 

- Repissimo
- Автомобил:
- Двигател:
zlatanov написа:Тези термометри не са вързани към контакта, а са на батерии. За това по добре го свали и виж дали не му е свършила батерията.
Първо се поинтересувай как се връзва точно този и после пиши...
-
- Автомобил:
- Двигател:
И да се интересувам, не намирам нищо, а и който и Голф да съм се качвал има допълнителен термометър, който е на батерии. Точно този не съм го виждал, но след като колегата пита какво е, следователно не работи и по моята логика, най-вероятно е на батерии и те са заминали. А и не мисля, че е проблем на колегата да го изкара и да види на какво е. 

- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Най-вероятно не е с батерии. По простата причина, че е с LED индикатори. Те консумират прекалено голям ток за батерии. Сигурно му е прекъснато захранването.