super dido написа:..
Разгледай първо цените , аз навремето си ги купих на фирма Белос , продават ги в магазинче срещу Строителния техникум . Мисля че алуминизираните имаха 18 месеца гаранция . Можеш да провериш и при Даскалов той ми е съсед

super dido написа:..
eras3r написа:kokobraiz написа:Колеги, кой е с голф 2или пасат 1.8 моноинжекция?
gogomoto (Жорката)
znainainai написа:За протокола аз съм разочарован от Ауспуси Анко. За една глупава заварка искаха 10лв за 2см заварка за същата на Даскалов до Пени маркет взеха 5лв. И не се правиха на интересни.
kokobraiz написа:znainainai написа:За протокола аз съм разочарован от Ауспуси Анко. За една глупава заварка искаха 10лв за 2см заварка за същата на Даскалов до Пени маркет взеха 5лв. И не се правиха на интересни.
Тъкмо си мислех , че съм минал без да ме апострофираш
vladrs написа:е да бе ама всеки гледа да си изкарва хляба по някакъв начин.
затова взел с 5 лева повече,а за колко други работи ще вземе с доста повече по-малко?
а не съм чувал хора да са останали недоволни от там
znainainai написа:Не помня да съм се обръщал лично към г-н кокобрайз. Просто споделям как за една мижава 2 см заварка ми искаха 10лв а при конкурентите им я направиха за 5лв . Защо да плащам за нещо двойно. Както и колегите тук ама щом г-н кокобрайз казва че не съм прав то нека е така. Ходете при Анко да ви дерат кожите понеже от няколко месеца са се увълчили
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта