За любовта и още нещо

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: За любовта и още нещо

Мнениеот Ivailo » Чет 26 авг 2010 13:20

Добре дошъл в клуба...
И аз минах по същия път, смея да кажа, че вече си я избих от главата оная...
Едно ще ти кажа - клин - клин избива :idea:
Избий си от главата да се връщаш при нея. Дори и да се съгласи ще е временно, после пак ще си биеш главата в стената.
Живей си живота, сега е момента. Приятели, пиене, кръчми, купони... Газ до ламарината!
Запознай се с нови хора, смени кръга от приятели ако трябва. Ще намериш точния човек за теб рано или късно :)
Гледай да я забравиш - не ходи там, където тя ходи, изхвърли всичко нейно, въобще всичко, което ти напомня за нея. Блокирай я в скайп, фейсбук и т.н.
Знам много добре колко ти е тегаво в момента, защото и аз бях там. За това са приятелите сега, да ти подадат ръка, когато имаш нужда от тях.
Гледай да не оставаш сам, излизай с приятели.
В момента си най-уязвим да се хвърлиш на врата на първата срещната... Не го прави. Мисли си колко си търпял от бившата и действай по-предпазливо, но в никакъв случай не твърде предпазливо, защото ще я отблъснеш!

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 26 авг 2010 13:21

xalerrelax написа:
Колега enigma79 убеждавам се ,че наистина мозъка ти е колкото око на цаца.Човека е спечен ти пак с твоите банални,анални глупости.Е.аси човека.

Колега,ти не си човека който ще ми дава наклон на....Вземи и си мери приказките.Ако всеки вземи да пуска теми за щяло и не щяло.И мен днеска ме напъна в неподходящия момент,ама не съм пуснал тема :screwy Всички сме минали и минаваме през този път,но все пак това е автофорум,а не форум искрено и лично :banghead:

Последна промяна от Snejoky на Чет 26 авг 2010 13:35, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да се спами в темата!

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Чет 26 авг 2010 13:22

ISRalien написа:Добре дошъл в клуба...
И аз минах по същия път, смея да кажа, че вече си я избих от главата оная...
Едно ще ти кажа - клин - клин избива :idea:
Избий си от главата да се връщаш при нея. Дори и да се съгласи ще е временно, после пак ще си биеш главата в стената.
Живей си живота, сега е момента. Приятели, пиене, кръчми, купони... Газ до ламарината!
Запознай се с нови хора, смени кръга от приятели ако трябва. Ще намериш точния човек за теб рано или късно :)
Гледай да я забравиш - не ходи там, където тя ходи, изхвърли всичко нейно, въобще всичко, което ти напомня за нея. Блокирай я в скайп, фейсбук и т.н.
Знам много добре колко ти е тегаво в момента, защото и аз бях там. За това са приятелите сега, да ти подадат ръка, когато имаш нужда от тях.
Гледай да не оставаш сам, излизай с приятели.
В момента си най-уязвим да се хвърлиш на врата на първата срещната... Не го прави. Мисли си колко си търпял от бившата и действай по-предпазливо, но в никакъв случай не твърде предпазливо, защото ще я отблъснеш!

:да: много хубаво казано, това е истината!

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 26 авг 2010 13:35

Явно всеки е минал оттам.И аз така бях миналата година.Иди си,ела си нонстоп.После айде кръчми,дискотеки,барове,пиене и т.н. Половин година така и вече всичко се беше нормализирало.Не мислех за оная постоянно както беше преди.
Когато всичко се размина вече бах готов да гледам напред.И срещнах жената за мен,с която даже ще се женя след 2 седмици.
Така че моите предложения са:
-спри да гледаш назад(знам,че сега е трудно,но трябва)
-отдай се малко на разврат
-търси контакти с хора,които те разбират,но не им ставай досаден със сълзливи истории

Рано или късно ще подейства.

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Чет 26 авг 2010 13:40

Имах подобен случай преди около година и половина.Бях с нея над година,всичко нормално.Стана лято и от даскалото имаха някаква екскурзия до Китен.Почна се ходене по магазините за дрехи,чехли и не знам си какво още.Когато и да и звъннех затваряше.Върна се и когато посегнах да я прегърна :shock дърпа се а у,недава и недава.С много зор си призна,че с някакаъв се е.ала и така.И аз като теб хайде още един шанс..........втория шанс трая 2 дни докато не я хванах с същия :wink:

Ще ти кажа едно излизай сам,прави неща които до сега те е било или страх или не ти е оставало време или изобщо никога не си правил.Не пии...алкохола ще те размекне и ще си спомняш за нея.По други за сега не ходи в техните лица ще виждаш нея.Спи здраво и непробудно,не гледай нейни снимки,не си спомняй какво си правил с нея както каза Иво горе изхвърли всичко нейно!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 26 авг 2010 13:48

los_tigros написа:Явно всеки е минал оттам.И аз така бях миналата година.Иди си,ела си нонстоп.После айде кръчми,дискотеки,барове,пиене и т.н. Половин година така и вече всичко се беше нормализирало.Не мислех за оная постоянно както беше преди.
Когато всичко се размина вече бах готов да гледам напред.И срещнах жената за мен,с която даже ще се женя след 2 седмици.
Така че моите предложения са:
-спри да гледаш назад(знам,че сега е трудно,но трябва)
-отдай се малко на разврат
-търси контакти с хора,които те разбират,но не им ставай досаден със сълзливи истории

Рано или късно ще подейства.

мислих си, че само аз съм с такова мислене (за разврата) mhihi

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 26 авг 2010 13:58

hooligans написа:
мислих си, че само аз съм с такова мислене (за разврата) mhihi

mhihi Нищо лошо няма в малко разврат.Поне да си поживее пича,докато е сам.Малко ядене,пиене и сгодни женички до сутринта. :да:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 26 авг 2010 14:11

Колега,живота продължава.... :012:

Всичко което не ни убива,ни прави по-силни !!!

Да не ти пука,жени бол...

Клин клин избива...Това е истината... :кючек: :banana

ПС: Имах 4 годишна връзка до скоро,ама вече не сме заедно.. :012: :mrgreen: :screwy :banghead:

ПС 2 : Ако ти се допие студена бира и ти се правят простотии-пиши ми едно лично.Ша тЪ оправя от депресията... :drunk mhihi

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 26 авг 2010 14:43

Kъм всичко казано, само да добавя:
Алкохола не води до нищо хубаво
и
Нищо хубаво не води до алкохола
Вярвай ми... Минал съм от там
Заеби я. Да е само една единствена - разбирам.
Ма жени бол
Само не посягай сериозно към алкохола. После трудно се излиза!!!

Потребителски аватар
haplio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот haplio » Чет 26 авг 2010 14:51

Братче, както сам си написал - не ти е за първи път. Сега смяташ, че е най-тежко, защото е сега, а не защото просто е по-тежко. Всички сме минали от тук и изхода е само един - тотален купон докато имаш сили. Колегите нагоре добре са го написали - алкохол(е не ставай алкохолик де), разврат, развлечения. Сега чак да стигаш до моменти като триене на телефони, скайпове и т.н. ти ще си решиш ама освен ако не сте се скарали толкова жестоко, че да си я намразил, ама не звучиш така. Така че просто давай напред.

Офф:
@enigma79 - хубаво - автофорум... и все пак форум нали - тука трябваше да си помагаме или да го правим типично по български - да си обясняваме колко сме прости, че питаме. Па като не ти е интересно не взимай отношение бе.

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Чет 26 авг 2010 15:18

Благодаря на всички за подкрепата.Знам, че с времето ще мине :) В момента се чувствам все едно са ми набили зверски тупаник в носа... та затова и реших да споделя.Може да автомобилен форум, но това е офф- топика, а и съм виждал какви ли не теми (ЕНИГМА). Гледам да излизам всяка вечер и да не се затварям в себе си. Свестни типове има тук... :)

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 26 авг 2010 15:30

Velko написа:Благодаря на всички за подкрепата.Знам, че с времето ще мине :) В момента се чувствам все едно са ми набили зверски тупаник в носа... та затова и реших да споделя.Може да автомобилен форум, но това е офф- топика, а и съм виждал какви ли не теми (ЕНИГМА). Гледам да излизам всяка вечер и да не се затварям в себе си. Свестни типове има тук... :)

Eла някой ден да те вкарам подвода да си намериш нова любов и краста - ще забравиш за всичко друго :-)

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Чет 26 авг 2010 15:34

Velko написа:Благодаря на всички за подкрепата.Знам, че с времето ще мине :) В момента се чувствам все едно са ми набили зверски тупаник в носа... та затова и реших да споделя.Може да автомобилен форум, но това е офф- топика, а и съм виждал какви ли не теми (ЕНИГМА). Гледам да излизам всяка вечер и да не се затварям в себе си. Свестни типове има тук... :)

Може да е автофорум, но и затова и има такава секция Офф Топик....в интерес на истината, и аз съм в подобно положение, колегите ти дават добри съвети......смело гледай напред, излизай с приятели, положителни хора... и си намери друга..дори и за секса да е само, друга да е, да не си сам :) Успех

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 26 авг 2010 15:38

idiotchooo написа:

Може да е автофорум, но и затова и има такава секция Офф Топик....в интерес на истината, и аз съм в подобно положение, колегите ти дават добри съвети......смело гледай напред, излизай с приятели, положителни хора... и си намери друга..дори и за секса да е само, друга да е, да не си сам :) Успех

Ако е само за секса, по-добре да си намери 2-3, и да си ги пори когато иска, хем ще има разнообразие
:beer

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 26 авг 2010 15:44

@hooligans
Бате.. па обърка автофорума с теенфорума :drunk :drunk :drunk
И аз съм на същото мнение но поне не го изразявам гласно :-)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”