Колеги и аз имам проблем с зумера, моя ту свири ту не
явно някъде прекъсва, какво може да е всичко друго работи с изключение на зумера на маслото и него не го чух последния път като ми светна маслото.?
Polo 6N не работи зумер за забравени фарове
Re: Polo 6N не работи зумер за забравени фарове
Зумера за забравени фарове свири само когато фаровете светят на загасен мотор при отворена врата и изкаран контактен ключ от контакта.Не свири когато фаровете светят при загасен двигетел , затворена врата,и контактен ключ е в контакта. 

- rosbul
- Автомобил:
- Двигател:
Колега знам това но днес си забравих фаровете за 2 часа добре, че дойде комшията да ми каже някой знае ли на отделен бушон ли са зумерите щото със на маслото са вързани май заедно?
-
- Автомобил:
- Двигател:
ми аз преди половин година имах проблем със зумера на маслото и да ти кажа колега,радвай се че не свири
,иначе моя като купих колата не работеше,но в последствие след 6 месеца сам проработи...според мен решението е едни яки джанти и една нова боя та като слезеш да се обърен поне 3 пъти преди да се отдалечиш..така няма шанс да ги забравиш фаровете
P.S. извинявайте за спама,не се сдържах

P.S. извинявайте за спама,не се сдържах

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте,
Скоро взех на жената Поло 1.4ТДИ ПД 2000г и забелязах, зумера за фаровете не работи. Набързо и монтирах един зумер и така до днес като монтирах един касетофон- забелязах преработка на кабелите и съответно ги възстанових както са си били и познайте оригиналния зумер проработи
Цялата работа е в това, че оригиналния касетофон има два + един до друг, а на стандартните втория + е през една жица от масата. Така, че погледнете там какво се случва
Скоро взех на жената Поло 1.4ТДИ ПД 2000г и забелязах, зумера за фаровете не работи. Набързо и монтирах един зумер и така до днес като монтирах един касетофон- забелязах преработка на кабелите и съответно ги възстанових както са си били и познайте оригиналния зумер проработи

Цялата работа е в това, че оригиналния касетофон има два + един до друг, а на стандартните втория + е през една жица от масата. Така, че погледнете там какво се случва

- Beatle88
- Автомобил:
- Двигател:
Някой да е намерил решение на неработещите зумери??
Ето линк към моя проблем: viewtopic.php?f=7&t=218408
Ето линк към моя проблем: viewtopic.php?f=7&t=218408
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
nmikov написа:Здравейте,
Скоро взех на жената Поло 1.4ТДИ ПД 2000г и забелязах, зумера за фаровете не работи. Набързо и монтирах един зумер и така до днес като монтирах един касетофон- забелязах преработка на кабелите и съответно ги възстанових както са си били и познайте оригиналния зумер проработи![]()
![]()
![]()
Точно, от връзване на музиката се сговнят нещата.
Оригинално музиката не бачка на изваден ключ, затова се слага байпас. Та тоя байпас казва на зумера, че не е изваден ключа.
- veekoo
- Автомобил:
- Двигател:
Това с оргиналната музика има смисъл ,но при мен и с оригиналният касетофон пак не работи тоя зумер.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”