един приател разправяше че в Германия е различен от нашия и бил дал 30 евро за предходник

alexkoleff написа:Здравейте колеги, имам нужда от вашата помощ. Преди месец купихме в Берлин един Citroen Jumper с газово, но аз не бях подготвен с различните стандарти и когато се опитах да заредя очаквайки щом я взимам колата от Германия да мога да зареждам тука, но не. Тогава ми стана ясно, че трябва да си купя адаптор. Поразпитах по магазините, но никой неможа дами каже какъв адаптор ми трябва. Та молбата ми е акона някой му е познат тази накрайник за зареждане да ми помогне и да микаже какъв адаптор ми трябва. Документите на колата са на немски и следователно е купена от тук, но стандарта е друг. Също така колата ще се кара само в Германи. Благодаря Ви предварително.
RESPECT.
LILO&STICH написа:има,ама само в солун и атинаmaistora_1 написа:не видях в Гърция дали има?
Чудомир написа:Има ли вътрешна резба туй нещо? Ако да, то трябва да измериш диаметъра на дупката и да търси М10, М12...
Може да пробваш с товa DISH адаптер:
http://www.amazon.de/Tankadapter-DISH-lange-Ausführung-Messing/dp/B003CGZ004
С него можеш да зареждаш на БГ пълначка
Този адаптер ти трябва за ACME, което също е много разпространено в Германия
http://www.amazon.de/Tankadapter-ACME-kurze-Ausführung-Autogas/dp/B003CH0PBW/ref=pd_ts_auto_3?ie=UTF8&s=automotive
Това е ACME пълначката:
Но честно да си призная, че такова като твоито досега не съм виждал.
alexkoleff написа:Здравейте колеги, имам нужда от вашата помощ. Преди месец купихме в Берлин един Citroen Jumper с газово, но аз не бях подготвен с различните стандарти и когато се опитах да заредя очаквайки щом я взимам колата от Германия да мога да зареждам тука, но не. Тогава ми стана ясно, че трябва да си купя адаптор. Поразпитах по магазините, но никой неможа дами каже какъв адаптор ми трябва. Та молбата ми е акона някой му е познат тази накрайник за зареждане да ми помогне и да микаже какъв адаптор ми трябва. Документите на колата са на немски и следователно е купена от тук, но стандарта е друг. Също така колата ще се кара само в Германи. Благодаря Ви предварително.
RESPECT.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 38 госта