Поло 9N Тампони
- vladobe
- Автомобил: Polo 9N Wolfsburg Edition
- Двигател: General Electric F404-GE-402
Поло 9N Тампони
Здравейте колеги трябва да сменям тампоните на Поло-то 9Н задните тампони и мисля, че предните накрайници трябва да сменя, че предницата ми била леко отворена ... така се изказа журито в сервиза. Имам един въпрос предните накрайници с предните тампони ли вървят или трябва да бъдат закопувани отделно. Защото аз лично доколкото знам са заедно. само тампоните отзад копуваш отделно... И ако можете кажете някакви цени модела кола е Поло 9Н 1.4 Tdi
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Поло 9N Тампони
Накрайниците са част,която спада към кормилната уредба.Те се делят на външни и вътрешни,като външните са към шенкелите на съответното колело,а вътрешните са към кормилната рейка.По принцип на някои видове рейки вътрешните не се сменят отделно,понеже са капсоловани към рейката и се сменят в комплект с нея.
Тампоните са много и най-ралзични,според това за какво служат.По ходовата част на автомобила има доста ралзични тамони - тамони на носачите (така наричаните втулки) - те се продават или комплект с носача или отделно от него.Тамони на амортисьорите - те седят отгоре над амортисьора и се продават също отделно или в комплект с един лагер. Има и други тамони,които теб в момента не те засягат,съдейки по въпроса ти.
Не е никак лошо да ти обеснят добре кои точно тамони ти трябват и кои точно накрайници,за да знаеш какво точно искаш да си купиш и да можем да ти кажем как точно се продава съответната част.

Тампоните са много и най-ралзични,според това за какво служат.По ходовата част на автомобила има доста ралзични тамони - тамони на носачите (така наричаните втулки) - те се продават или комплект с носача или отделно от него.Тамони на амортисьорите - те седят отгоре над амортисьора и се продават също отделно или в комплект с един лагер. Има и други тамони,които теб в момента не те засягат,съдейки по въпроса ти.
Не е никак лошо да ти обеснят добре кои точно тамони ти трябват и кои точно накрайници,за да знаеш какво точно искаш да си купиш и да можем да ти кажем как точно се продава съответната част.

- vladobe
- Автомобил: Polo 9N Wolfsburg Edition
- Двигател: General Electric F404-GE-402
Re: Поло 9N Тампони
Машала за отговора
ще поразпитам и ще питам. Трчбва да взема да ги оправя, че не искам да измъчвам прелестта си 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”