Контакт някакъв?
Gal написа:рециклираха ми рейката и след монтажа има понякога леко прещракване, не мога да установя още на метал ли чука,или на пластмаса
освен това като въртя волана /няма проблеми с хидравликата,нормално се върти/ се местят и лостовете за чистачките и светлините,дори и пластмасите около него
някой с такъв решен проблем?
dancing_niki написа:Gal написа:рециклираха ми рейката и след монтажа има понякога леко прещракване, не мога да установя още на метал ли чука,или на пластмаса
освен това като въртя волана /няма проблеми с хидравликата,нормално се върти/ се местят и лостовете за чистачките и светлините,дори и пластмасите около него
някой с такъв решен проблем?
Предполагам ти е заминала кормилната колонка, при мен е така и оттам при висока скорост като се разбие още ще получаваш вибрации на волана.
gkaraivanov написа:GOLF 4 1.6 AKL!Та рейката му се скапа има голям теч откачиха маншона пълен до горе с хидр.течност!Това не е всичко което искам да ви кажа за голфа искат ми 1100лв.за нова ако върна старата!Добре кажете ми какво да я правя ако може някой патил с това и решил въпроса!!!
i3v3a3n написа:...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта