Изтичане на бензин Б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Изтичане на бензин Б5
Качвам се тая сутрин в колата.Неможах да я запаля и изведнъж взе да мирише на бензин.До дясната задна гума пръска бензин като дам контакт.От какво може да е ако някой може да помогне?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изтичане на бензин Б5
Ако там ти е резервоара, погледни да не би да е спукан!? Незнам дали се намира при теб Бензиновият филтър, при Г3 се намира на задна дясна гума, така че може и от него да пръска, може някоя скоба да се е подмъкнала, за това по-добре леги под колата дай на контакт и виж от каде пръска!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами интересното е че снощи бях със нея и нищо и нямаше и само по асфалт карах.Ай викам да сам я закачил отдолу,обаче няма начин.И си мисля сигурно е износено нещо щом изведнъж е така се появи.Ама незнам не разбирам много от коли. 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
seykush написа:Ами интересното е че снощи бях със нея и нищо и нямаше и само по асфалт карах.Ай викам да сам я закачил отдолу,обаче няма начин.И си мисля сигурно е износено нещо щом изведнъж е така се появи.Ама незнам не разбирам много от коли.
Даваш на контакт, взимаш една черга и лягаш под колата там от къдете тече бензина, и поглеждаш от каде е , според мен е от някой маркуч на бензиновият филтър, но без да си погледнал само можем да си Гъдаем! След като видиш пиши да измислим нещо

-
- Автомобил:
- Двигател:
Добре колега мерси за съвета после като разбера проблема и го оправя пак ще пиша
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами отворих там и погледнах.Маркуча свързан с бензиновия филтър е бил спукан смених го и са оправи.