халогени голф 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobo_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
халогени голф 2
съжалявам ако има такава тема,искам да попитам как да си направя халогените на голф 2 да светят на габарит
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: халогени голф 2
Вържи си ги директно към габаритните светлини които са от фаровете . По принцип могат да те глобят като си с включени халогени ! Друг е вече въпросът ако си сложил крушка за габарит в халогена , тогава ще е по-слаба светлиниата , и може и да няма проблеми .
п.с. Целта ти е тези халогени да ти светят като габарит но с каква крушка ? 55Вата или 5 Вата ?
п.с. Целта ти е тези халогени да ти светят като габарит но с каква крушка ? 55Вата или 5 Вата ?
- bobo_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
Deo88 написа:Вържи си ги директно към габаритните светлини които са от фаровете . По принцип могат да те глобят като си с включени халогени ! Друг е вече въпросът ако си сложил крушка за габарит в халогена , тогава ще е по-слаба светлиниата , и може и да няма проблеми .
това с крушката 5 вата е добра идея аз искам да карам от време на време на халогени и ангелски очи но нали мигачите са ми с крушка и един път искаха да ми пишат акт защото съм карал на халогени но ми се размина
- bobo_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
не искам да си е от тяхното копче не би трябвало да се връзват толкова трудно
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
bobo_golfa написа:не искам да си е от тяхното копче не би трябвало да се връзват толкова трудно
Има тема,точно за това което ти трябва!

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=5&t=34412&hilit=+%D0%A5%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B8+%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%84
Ето я въпросната тема,и за да няма излишни полемики на МК-2 GTI заводски са направени халогените да се вкл. още с габаритите!
Ето я въпросната тема,и за да няма излишни полемики на МК-2 GTI заводски са направени халогените да се вкл. още с габаритите!