Хасково - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Re: Хасково-Локални сбирки /всяка втора сряда на тенискортовете/

Мнениеот Angel Stavrev » Нед 29 авг 2010 19:22

Искам да ми звъннеш или да ме потърсиш на скаип вечер около 8 а за сряда ако искаш звънни да се разберем ще дойда да те зема да се разберем това онва и ще та върна после..Относно телефоните нямам на никой изгоря ми нокията и сега нямам нито един телефон на някой така че не чакайто обаждане от мен а вие ми звънете

:screwy :screwy п.с.За ЯВНО не разбралите за звамеметп гпвпрех на Гочо да ми звънне сряда вечер да ида да го забера.....другото предполагам е ясно mhihi

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Нед 29 авг 2010 20:21

Ангеле, понякога ми се налага да ползвам преводача на google за да разбера какво си написал :banghead:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 29 авг 2010 21:01

Luciano написа:Ангеле, понякога ми се налага да ползвам преводача на google за да разбера какво си написал :banghead:

Хах, липсват му някой първоначани години :banana

Тая Сряда сбирка, не приемам извинения, иначе закриваме сбирките :Mr Green Fun

Потребителски аватар
profesor humel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profesor humel » Нед 29 авг 2010 23:10

утре съм в сервиза , за сряда може и да доида :banana , ма в момента от ТДИ ми остана ДИ немам кулер :D

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Нед 29 авг 2010 23:13

profesor humel написа:утре съм в сервиза , за сряда може и да доида :banana , ма в момента от ТДИ ми остана ДИ немам кулер :D

Къде ти е кулера бе.Да не е избягал при срещата с бордюра mhihi Аз сряда за сега съм на линия :012:

Потребителски аватар
profesor humel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profesor humel » Нед 29 авг 2010 23:59

enigma79 написа:
profesor humel написа:утре съм в сервиза , за сряда може и да доида :banana , ма в момента от ТДИ ми остана ДИ немам кулер :D

Къде ти е кулера бе.Да не е избягал при срещата с бордюра mhihi Аз сряда за сега съм на линия :012:

ти спиш ли бе , гле по кое време пишеш mhihi , ем не избега капака го спрял :D , ма беще до фара :077:

Потребителски аватар
Angel Stavrev

Мнениеот Angel Stavrev » Пон 30 авг 2010 19:24

Васе ела се видим да ти преведа лично дошичко... Гочо ако няма с какво да се качиш да мина да те зема ?

Потребителски аватар
profesor humel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profesor humel » Пон 30 авг 2010 19:31

ше се кача с зеления дявол :BBQ , мерси , че ми влизате в положение :kissy:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 30 авг 2010 21:56

Angel Stavrev написа:Васе ела се видим да ти преведа лично дошичко... Гочо ако няма с какво да се качиш да мина да те зема ?

чак пък и сърдит го даваш mhihi
не се ебавам, кажи ми е тва кво значи дОшичко mhihi
Angel Stavrev написа:За ЯВНО не разбралите за звамеметп гпвпрех на Гочо да ми звънне сряда вечер да ида да го забера.....другото предполагам е ясно mhihi

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 31 авг 2010 0:41

Luciano написа:
Angel Stavrev написа:Васе ела се видим да ти преведа лично дошичко... Гочо ако няма с какво да се качиш да мина да те зема ?

чак пък и сърдит го даваш mhihi
не се ебавам, кажи ми е тва кво значи дОшичко mhihi
Angel Stavrev написа:За ЯВНО не разбралите за звамеметп гпвпрех на Гочо да ми звънне сряда вечер да ида да го забера.....другото предполагам е ясно mhihi

Това щом на дОшичка почнахте : sex Аз няма да се намесвам,че го отнесох един път mhihi Никой не пише,какво става за сряда,ще има ли нещо,или пак нема да има mhihi Нещо поотслабнахме,ни в темата пишем редовно,събудете се mhihi

Потребителски аватар
Angel Stavrev

Мнениеот Angel Stavrev » Вто 31 авг 2010 9:08

Ти си кат на сяко лайно муха бе Жорка.Васе незнам кво сам искал да напиша къса памен имам.Жорка то 1001 поста се написаха за сряда Краси 100 пъти каза че сряда ще сме горе и ти пак не си разбрал сам си прецени....

П.С.Шибания монитор на принтера ми дава адски ситно кво пиша и затова се получава така..Мааа дан ви пука heavy metal zork

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 31 авг 2010 15:48

Angel Stavrev написа:Ти си кат на сяко лайно муха бе Жорка.Васе незнам кво сам искал да напиша къса памен имам.Жорка то 1001 поста се написаха за сряда Краси 100 пъти каза че сряда ще сме горе и ти пак не си разбрал сам си прецени....

П.С.Шибания монитор на принтера ми дава адски ситно кво пиша и затова се получава така..Мааа дан ви пука heavy metal zork

Ами така е Англеле,миризмата на л@йно ме привлича,кво да правя :screwy А да си видял някой друг да пише за сряда :screwy Има още хора които трябва да се види дали ще имат възможност в сряда и които си мълчат,не сма само аз,ти,мадкап,или,май сме доста повече от 3-4ма човека.Замисли се над това Ангеле.Другото което е,аз поне нямам никаква вина че ти е криво,има моменти на всички ни е криво,света,хората,оная ни работа,ама никой не си го изкарва по нета или на някого другиго,всеки гледа да си го задържи.Е поне като си го изкарваш на някого,олекна ли ти?
С по горното не искам да обидя никой,ама се замисли над написаното и ако искаш се цупи :screwy

Потребителски аватар
Angel Stavrev

Мнениеот Angel Stavrev » Вто 31 авг 2010 18:12

enigma79 написа:
Angel Stavrev написа:Ти си кат на сяко лайно муха бе Жорка.Васе незнам кво сам искал да напиша къса памен имам.Жорка то 1001 поста се написаха за сряда Краси 100 пъти каза че сряда ще сме горе и ти пак не си разбрал сам си прецени....

Ами така е Англеле,миризмата на л@йно ме привлича,кво да правя :screwy А да си видял някой друг да пише за сряда :screwy Има още хора които трябва да се види дали ще имат възможност в сряда и които си мълчат,не сма само аз,ти,мадкап,или,май сме доста повече от 3-4ма човека.Замисли се над това Ангеле.Другото което е,аз поне нямам никаква вина че ти е криво,има моменти на всички ни е криво,света,хората,оная ни работа,ама никой не си го изкарва по нета или на някого другиго,всеки гледа да си го задържи.Е поне като си го изкарваш на някого,олекна ли ти?
С по горното не искам да обидя никой,ама се замисли над написаното и ако искаш се цупи :screwy

Глей сега батка който не пише си е за негова сметка ясно,значи и толкова го интересува.Ще пиша толкова толкото си искам и ти нище не можеш да ми кажеш АНАДЪМ МУ ?Незнам що си решил че ми е криво ма си го дъвчи няя проблемация,и да определено ми е крив незнам от къде знаеш.Това че на теб ти е криво ми е през...Щом си решил че си го изкарвам в нета ми е се тая пък с кой се базикам и ской не си моя работа(в случая с Васко). :banana

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 31 авг 2010 23:09

Angel Stavrev написа:Незнам що си решил че ми е криво ма си го дъвчи няя проблемация,и да определено ми е крив незнам от къде знаеш.Това че на теб ти е криво ми е през...Щом си решил че си го изкарвам в нета ми е се тая пък с кой се базикам и ской не си моя работа(в случая с Васко). :banana

Бе нз, кво си милсиш ма определено звучи като че ти е криво, и той само отбеляза, не ти се кара де, всеки луд с номера си дет се вика, ма и на мен така ми се струва, и на Лучано, не че нещо и пречи де (поне на мен де).

п.п. и за Неразбралите тая вечер сбирка от 20,00 кой дойде, добре, кой не , да му мисли хха ха по бутилка ракия наказание на Рожен

Последна промяна от madcap на Сря 01 сеп 2010 23:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Сря 01 сеп 2010 7:09

:кючек: смятам да намина

Върни се в “Организационен”