Luciano написа:Ангеле, понякога ми се налага да ползвам преводача на google за да разбера какво си написал
profesor humel написа:утре съм в сервиза , за сряда може и да доида, ма в момента от ТДИ ми остана ДИ немам кулер
enigma79 написа:profesor humel написа:утре съм в сервиза , за сряда може и да доида, ма в момента от ТДИ ми остана ДИ немам кулер
Къде ти е кулера бе.Да не е избягал при срещата с бордюраАз сряда за сега съм на линия
Angel Stavrev написа:Васе ела се видим да ти преведа лично дошичко... Гочо ако няма с какво да се качиш да мина да те зема ?
Angel Stavrev написа:За ЯВНО не разбралите за звамеметп гпвпрех на Гочо да ми звънне сряда вечер да ида да го забера.....другото предполагам е ясно
Luciano написа:Angel Stavrev написа:Васе ела се видим да ти преведа лично дошичко... Гочо ако няма с какво да се качиш да мина да те зема ?
чак пък и сърдит го даваш![]()
не се ебавам, кажи ми е тва кво значи дОшичко
Angel Stavrev написа:За ЯВНО не разбралите за звамеметп гпвпрех на Гочо да ми звънне сряда вечер да ида да го забера.....другото предполагам е ясно
Angel Stavrev написа:Ти си кат на сяко лайно муха бе Жорка.Васе незнам кво сам искал да напиша къса памен имам.Жорка то 1001 поста се написаха за сряда Краси 100 пъти каза че сряда ще сме горе и ти пак не си разбрал сам си прецени....
П.С.Шибания монитор на принтера ми дава адски ситно кво пиша и затова се получава така..Мааа дан ви пука
enigma79 написа:Angel Stavrev написа:Ти си кат на сяко лайно муха бе Жорка.Васе незнам кво сам искал да напиша къса памен имам.Жорка то 1001 поста се написаха за сряда Краси 100 пъти каза че сряда ще сме горе и ти пак не си разбрал сам си прецени....
П.С.Шибания монитор на принтера ми дава адски ситно кво пиша и затова се получава така..Мааа дан ви пука
Ами така е Англеле,миризмата на л@йно ме привлича,кво да правяА да си видял някой друг да пише за сряда
Има още хора които трябва да се види дали ще имат възможност в сряда и които си мълчат,не сма само аз,ти,мадкап,или,май сме доста повече от 3-4ма човека.Замисли се над това Ангеле.Другото което е,аз поне нямам никаква вина че ти е криво,има моменти на всички ни е криво,света,хората,оная ни работа,ама никой не си го изкарва по нета или на някого другиго,всеки гледа да си го задържи.Е поне като си го изкарваш на някого,олекна ли ти?
С по горното не искам да обидя никой,ама се замисли над написаното и ако искаш се цупи
Angel Stavrev написа:Незнам що си решил че ми е криво ма си го дъвчи няя проблемация,и да определено ми е крив незнам от къде знаеш.Това че на теб ти е криво ми е през...Щом си решил че си го изкарвам в нета ми е се тая пък с кой се базикам и ской не си моя работа(в случая с Васко).