дросел калапата
- Kilara37
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 SR
дросел калапата
здравейъе колеги мойта бабичка взе да гасне и да и падат оборотите,като е студена гасне познати ми казаха че мже да едросел клапата.Ако някой знае как да я почистя и има снимки моля помогнете 1,4 абд иначе бабичката дърпа добре за кубатурата си
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: дросел калапата
Kilara37 написа:здравейъе колеги мойта бабичка взе да гасне и да и падат оборотите,като е студена гасне познати ми казаха че мже да едросел клапата.Ако някой знае как да я почистя и има снимки моля помогнете 1,4 абд иначе бабичката дърпа добре за кубатурата си
viewtopic.php?f=7&t=62348&hilit=%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D0%B4%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BB
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Отиди да я погледнат с диагностика, че да не се окаже някой датчик 

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Трудно датчик. По скоро е дросела ползвай линка на колегата от горе човека е обяснил мн добре как става почистването. И аз имах същия проблем преди год. , но моя дросел беше заминал и направо си взех нов. От тогава си го чиста заедно с въздушния филтър, което ми напомня, че и аз трябва да почиста моя дросел на мръмчалката.
Поздрави
Поздрави

колега развий дросела държат го 4 болчета и откачш жилото почистваш го най идеално с спреи за дросели ако несе опраи следва подмяна или някои датчик се базика и си променя характеристиките 

- Kilara37
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 SR
мерси мнооогооооо колеги ще го правя

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”