бе дразни ме с глупости.....
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върнах се назад в темата и видях колко глупости съм изписал.
Ваското е бил абсолютно прав - наиграх се и Аз като Минимиро.
След смяна на наколко вида датчици - и изминати около 3-4 хиляди километра се установи:
При ниска температура налягането е добро - но м момента в който стигне нормални граници - манометъра показа при 2000 оборото 1.3 атм налягане.Познайте -
Маслена помпа - с изядени зъби + нови биялни лагери.
Тоя път наистина мога да приключа темата ...... до следващия път.
Ваското е бил абсолютно прав - наиграх се и Аз като Минимиро.
След смяна на наколко вида датчици - и изминати около 3-4 хиляди километра се установи:
При ниска температура налягането е добро - но м момента в който стигне нормални граници - манометъра показа при 2000 оборото 1.3 атм налягане.Познайте -
Маслена помпа - с изядени зъби + нови биялни лагери.
Тоя път наистина мога да приключа темата ...... до следващия път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Бравас !!?!!!
Има една дума профилактика брат ми .Виж тълковния речник и я прилагай.Има и друго -нарича се техническо обслужване.Понеже съм бивш армеец ще ти кажа .Не може само да се кара.Трябва да се прави пролетно-лятно и есенно-зимно техническо обслужване.Прави го и няма да имаш проблеми. Бъди щастлив !!!!!
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
NovobranecGT написа:Minimiro, колега, би ли ме светнал кой е тоя майстор дето като става дума за VW той е точния човек...?
хух извиневай за лекото закъснение от има няма 20 дена, ма твърде мноу бач предновогодишно и не влизам никъде...
Пламен му е името, сервиза му се намира оттатък Славянско изкуство близо до строежа на ЕКОН....
препоръчаха ми го 3-4 човека не клиенти а други сервизи....
до колко наистина е добър тва вече всеки сам си преценя, пипа добре ма е скъп...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”