Решетка Б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Решетка Б5
Снимките са действително около мегабайт и половина, вероятно трябва да се намалят, преди да се качат, ако колегите не могат да ги качат, който иска да си даде мейла да му ги пратя.Инче ефекта от лайстните е добър, а за дръжките на вратите да станат като никелирани се продават пак по магазините за автоаксесоари такива комплекти изляти по дръжката с двойнозалепващо се, които се намират от 12 до 20 лева за четирите дръжки. Ако си слагате никелирани обвивки на дръжките не разчитайте само на двойнозалепващото се а подсилете по краищата с хубава лепило.Иначе ефекта от никелираните дръжки е много добър.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Има страшно много програми за оразмеряване на снимки - Fotosizer, Picture Resizer и т.н. и т.н. Защо не ги използвате???
- snoopcar
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.9 AFN
.bg
Последна промяна от snoopcar на Чет 26 яну 2017 14:19, променено общо 1 път.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Колега...какво стана с тия снимки? 

- vladobg78
- Автомобил:
- Двигател:
браво, изглежда много добре, май си струва да си взема такива лайсни 

- draior
- Автомобил: Toyota Corolla Verso 2.2 D4D
- Двигател:
- Контакти:
Супер и аз съм впечатлен от ефекта. Дай малко инфо какво лепило и т.н. че с Капчица няма да рискувам 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
draior написа:Супер и аз съм впечатлен от ефекта. Дай малко инфо какво лепило и т.н. че с Капчица няма да рискувам
Монтажно лепило BISON.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колеги, те лайстните си имат двойнозалепващо се, пак повтарям че преди да се лепи боята отдолу трябва да е хубаво подсушена и обезмаслена, използването на допълнително лепило не се налага навсякъде, трябва сама на някои извивки, за да се усили защото двойнозалепващото не може да задържи там.Такова место е например над малкото прозорче пред задната колонка, там е доста игра докато извиеш лайстнана и задължително трябва да използваш лепило, на извивката.Това говаря за седаните, комбитата няма да имат такъв проблем.Аз подсилвам с поксипол и съм доволен от здравината, проблема е че ако решиш да сваляш някога лайстнте, може да нраниш боята докато свалиш поксипола.Затова нека ако някой колега е ползвал някакво лепило на друга основа, което се маха по-лесно да даде идея, аз засега се сещам за Момент на Хенкел, но незнам дали ще е толкова здраво.
И аз искам инфо за халогените, имам същият пасат. Ще бъде добре да споделиш по-подробно, свързване, нови решетки ли си взел и т.н.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Халогените ги има в ebay мисля че бяха някъде към 100 евра