Благодаря отново за страхотните коментари!
Определено няма да си купя кола от тази автокъща и ще потърся по-икономичен мотор - 1.2/1.4
Чух, че Фолксваген Лупо СДИ харчело адски малко и било много здраво.
Поздрави,
-Иван
Въпрос за Vw Polo 1.6i 6N
- bulletpoof
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за Vw Polo 1.6i 6N
Колега, най-добре иди на място. Ще видиш, че всъщност снимките почти никога не отразяват действителността. Вземи някой, който разбира щом си млад шофьор, щото джамбазите такива, като теб ги облъчват много бързо-факт.А най-добре вкарай в сервиз за диагностика/ако даде търговеца/ за да ти е чиста работата най-много да изгориш с 30-40 лв.щото в другия случай не се знае с колко ще е.Казвам горното от опит. Успех.
- bulletpoof
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kalata_1 написа:Колега, най-добре иди на място. Ще видиш, че всъщност снимките почти никога не отразяват действителността. Вземи някой, който разбира щом си млад шофьор, щото джамбазите такива, като теб ги облъчват много бързо-факт.А най-добре вкарай в сервиз за диагностика/ако даде търговеца/ за да ти е чиста работата най-много да изгориш с 30-40 лв.щото в другия случай не се знае с колко ще е.Казвам горното от опит. Успех.
Прав си, но пък други колеги ми казаха, че нямало смисъл да се диагностицира защото електрониката е много малко в колата и щяло да изкара почти никакви данни. (което не знам дали е вярно)
-Иван
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Човек бягай от тази кола-само ядове ще ти създаде,старо табло,нова броня,двигателя 100% е мит с обезмаслител,пастиранае ,прана отвътре.Километража супер лесно се превърта
! А и за тази къща е доказано че са измамници.Потърси Поло от частно лице -дето е поддържано и поне ще знаеш какво е сменяно по него.Дори и да е нов внос поне трябва да си е всичко като хората. За просветените-този трилъчев волан показва че полото е произведено в словения,а не в испания.Испанските са със другия волан. А Ако на Коланите пише че е произведено в испания-прави си сметката колко е кичено и тъкмено за продажба.
А и на белите полота мисля че са със по-тъмните стопове,а това гледам че е със светлите-много намирисва това поло-иначе е много красиво!

А и на белите полота мисля че са със по-тъмните стопове,а това гледам че е със светлите-много намирисва това поло-иначе е много красиво!
Dizel_fen написа:Човек бягай от тази кола-само ядове ще ти създаде,старо табло,нова броня,двигателя 100% е мит с обезмаслител,пастиранае ,прана отвътре.Километража супер лесно се превърта! А и за тази къща е доказано че са измамници.Потърси Поло от частно лице -дето е поддържано и поне ще знаеш какво е сменяно по него.Дори и да е нов внос поне трябва да си е всичко като хората. За просветените-този трилъчев волан показва че полото е произведено в словения,а не в испания.Испанските са със другия волан. А Ако на Коланите пише че е произведено в испания-прави си сметката колко е кичено и тъкмено за продажба.
е пич кво му е красивото на тая бяла техника,като хладилник ми изглежда

Последна промяна от ping23 на Пет 03 сеп 2010 13:49, променено общо 1 път.
- gogo8012
- Автомобил:
- Двигател:
Колега преди месец си взех абсолютно същото поло само дето е синьо.Колата е със старото табло и с широката броня има климатик,централно,ел стъкла 1.6и 75 коня .Произведена е 96-та година мотора е аее.Само дето моита е двуврата.Броих 2800.Първо се скапа ел стъклото ,още на 3-тия ден , а сега и централното отказа,гледай внимателно и не се лъжи по външния вид.закарай я на сервиз и земи с теб някои който разбира от коли.Но нали знаеш на кола и жена е ако случиш - няма гаранция.Успех 

gogo8012 написа:Колега преди месец си взех абсолютно същото поло само дето е синьо.Колата е със старото табло и с широката броня има климатик,централно,ел стъкла 1.6и 75 коня .Произведена е 96-та година мотора е аее.Само дето моита е двуврата.Броих 2800.Първо се скапа ел стъклото ,още на 3-тия ден , а сега и централното отказа,гледай внимателно и не се лъжи по външния вид.закарай я на сервиз и земи с теб някои който разбира от коли.Но нали знаеш на кола и жена е ако случиш - няма гаранция.Успех
Незнам джамбазите как ги закрепват тея ел.стъкла, при мен взимам колата и работи и до вечерта беше заминал механизма...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тази кола няма как да е 2000 година. За мен си е 97-ма , само като и вида старото табло...
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Даже е преди 97г колега

- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
колата 100% не е 2000г. след 98 двигателите са с пластмасова кора с емблемата и кубатурата
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”