Разполагам с автомобил VW Passat B5 97 година 1.9 ТДИ
Пасата е със сив текстилен салон и с зеленото осветление на таблото защото е 97 год ...

Таблото е без рингове с мфа няма голям борд...
Днес открих невероятна оферта за салон от пасат Б5.5 - кожа и алкантара бежав с новото табло с рингове и големия борд но таблото е по различно от моето уредите измерващи температура и гориво са кръгли по скоро ми прилича на табло на ауди ТТ нещо от този тип

Даже съм на 99.9 процента че е такова като посоченото на снимката и пак е от 2.5 тди
Кожата е запазена на шофиорското място има малко протрито и зацапано а алкантарата има събрани като топченца пак (на предните две седалки)
Имат и подгрев.
Та след като ви запознах със ситуацията въпросите ми са?
ТАБЛОТО
1- Ще може ли да работи на моя автомобил който е 1.9 ТДИ 110 коня а донора е 2.5 ТДИ
2- Ще има ли разлика в километрите поради това че моето е до 220 а другото до 260
3- Ще работи ли борд компютъра понеже моя има само мфа
Кожата
1-Протритите места освен да се почистят има ли друг вариант за тях освен претапициране
2-Топченцата по алкантарата как се почистват (предполагам с някаква машинка)
3-Ще подкарам ли подгряването на моя автомобил ?
КЛИМАТРОНИКА
1-Понеже моя свети зелено ще го заменя с новия модул и ме интересува дали ще тръгне или ще иска някакви настройки с компютъра
И понеже нямам и на идея с какви други проблеми ще се сблъскам моля колегите които разбират да ми дадат някакъв съвет и да ми дадат малко мнения за да знам с какво ще се сблъскам
Като цяло идеята ми е да се прехвърли салона на 5.5 в моя като това включва кори мокети всички колонки пластмаси и така нататак

Таблото,подгряването,климатроника

Простро трябва във възможно най-кратък срок да взема решение и моменталните отговори ще се ценят мн. високо защото ако до утре не реша дали копувам салона може да нямам тази възможност за по нататък а наистина е точно това което исках и търсех толкова време

Извинявам се ако не съм пуснал темата в правилния раздел но тук се предполага че има най много маняци които са се занимавали с такива щури идеи а и наистина ми трябва бърз отговор