Спирачни дискове Steinhof - отзиви?
Спирачни дискове Steinhof - отзиви?
Колеги ,някой има ли отзиви за спирачни дискове надупчени на фирмата Steinhof?
Re: Спирачни дискове Steinhof - отзиви?
Ми аз доколкото съм чувал от хората по-запознати с тези марки казват,че са добри.
- voodoo1101
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0-2E
И аз съм чувал че са хубави но до там...
- fly_free
- Автомобил: т5
- Двигател: вrr
- Контакти:
Аз внасям и продавам, но само дупчени от тунинг серията.Две години вече към 200 комплекта и хората пак се връщат за другите си коли . На своята кола сложих да ги пробвам и изглежда попаднах на менте Текстар та ми свиреха ,но когато си сложих и накладки Стейнхоф се успаха.
Защо питаш?
Обикновенно каквото продавам го тествам или на приятели ралджии, или на своя кола, или на познати майстори та съм спокоен за качеството.
Поне завода е в Полша и не са китайски светоно неизвестни марки.Дупчените дискове са средно с 5-10 % по евтини от Текстара или Бендикса за аналогичните коли недупчени.
Предимствата на дупчения диск са ясни-с около 300 грама по лек от стандартния,по висока степен на бланс,по добре се охлажда ,има възможност да работи на по високи температури.Нарязаните дискове чистят по добре накладките, но и ги износват по бързо.
Неслучайно високите класове коли ги слагат за първо вграждане.Порше с недупчен диск не съв виждал.
Защо питаш?
Обикновенно каквото продавам го тествам или на приятели ралджии, или на своя кола, или на познати майстори та съм спокоен за качеството.
Поне завода е в Полша и не са китайски светоно неизвестни марки.Дупчените дискове са средно с 5-10 % по евтини от Текстара или Бендикса за аналогичните коли недупчени.
Предимствата на дупчения диск са ясни-с около 300 грама по лек от стандартния,по висока степен на бланс,по добре се охлажда ,има възможност да работи на по високи температури.Нарязаните дискове чистят по добре накладките, но и ги износват по бързо.
Неслучайно високите класове коли ги слагат за първо вграждане.Порше с недупчен диск не съв виждал.
Последна промяна от fly_free на Съб 04 сеп 2010 11:14, променено общо 1 път.
Чудя се дали АТЕ нарязани да сложа или от тези дупчените на Стейнхоф ,но единствено ме притеснява да не се изкривят,че до сега изхвърлих едно Брембо и едно АТЕ обикновенни 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”