Само за рибари
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ

Малко,ама от сърце...

А и мряната дърпа и се бори приятно.
Добре че вчера хванах ''последния влак'' и успях да си заверя синия билет към горското на 15 лв.,от понеделник става 25 и влизат в сила срочните такси.
Това е река Чая която минава през Асеновград,мястото е след с.Бачково(нагоре по течението),хваща се на какавида,бумбурек

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
SMEL написа:в банките има сметка по която внасяш парите,с квитанцията и 2 снимки в ловното-10мин. и си готов.
аз в ловното скоро ще хода, че отскоро съм и ловец, ама мисълта ми е дали нестава за 1 седмица да си извада, като винетка. питах и по-рано ама нещо неразбрах. иначе стандартния билет ми е ясен.
- neocom
- Автомобил: B9
- Двигател:
Аз подкарах темата, аз трябва да се отчета първи. Не мога да кажа, че направихме много добър риболов, но риба поне имаше. Хващаха се предимно едри бабушки и кленове, като епизодично се появяваха и едрите "ивайловградски" каракуди. Впечатление ми направи наличието на много малки шаранчета от 100 до 300 грама, които се хранеха много интензивно. Имаше група на Бориславци, които хващаха по-качествени риби от нас, но в събота след обед нивото започна да пада и кълването стана много вяло.
Ами това е, открихме сезона. Пожелавам на всички запалени по този спорт да хванат своя трофей през този сезон.
Ами това е, открихме сезона. Пожелавам на всички запалени по този спорт да хванат своя трофей през този сезон.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”