Колата е голф 3,
с ключ не може да се отвори.
ток не знам как и от къде да и дам, след като не мога да дигна предния капак (има бед лук и е с решетка без емблема) ... така, че не знам какво да направя...
алармата не отключва вратите.. според мен или моторчето е преебано с вакуумите или акумулатора е паднал... Идей без чупене на прозорец има ли ?
Проблем с октлючването - голф 3
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с октлючването - голф 3
Много кофти случка колега, щом не се отваря с централното (алармата) значи акумулатора е дал фира, това е лошо, ма защо неможе да се отвори с ключ? Нямаш такъв или си го премахнал?!? Аз патих един път така с алармата и отворих с ключ от друг Голф 2-ка и като по масло я отвори, и то от пасажерската страна! Така че друг вариант не виждам освен да намериш кози крак да подложиш под него парцал да не надереш вратата, и след като напънеш да мушнеш в дупката на вратата едно важе, или тея дето са за хладилниците някоя връзка и да издърпаш от вътре паячето и да отвориш вратата! Друго немога да се сетя!
п.п Дано не си премахнал и дръжките.
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
IceHeart написа:Много кофти случка колега, щом не се отваря с централното (алармата) значи акумулатора е дал фира, това е лошо, ма защо неможе да се отвори с ключ? Нямаш такъв или си го премахнал?!? Аз патих един път така с алармата и отворих с ключ от друг Голф 2-ка и като по масло я отвори, и то от пасажерската страна! Така че друг вариант не виждам освен да намериш кози крак да подложиш под него парцал да не надереш вратата, и след като напънеш да мушнеш в дупката на вратата едно важе, или тея дето са за хладилниците някоя връзка и да издърпаш от вътре паячето и да отвориш вратата! Друго немога да се сетя!
багажника е без клщючалка, дръжки на вратите няма
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Ако става дума за акумулатор наври се под колата и дай ток на шалтера на стартера,маса по окачването.Ако се ебават други токове викай крадец.
-
topceto
- Автомобил:
- Двигател:
не знам при вас как е но тук ми се наложи да отключваме така на един приятел колата ключара ни взе 5 лева
това излиза най евтино и безавариино ако питаш мен
това излиза най евтино и безавариино ако питаш мен
-
topceto
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата нямал ключалки никъде
[/quote]
ам и аз имам патрони ама нямам пушка
[/quote]ам и аз имам патрони ама нямам пушка
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”