Въпрос за скоростен лост Г4?
- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
Re: Въпрос за скоростен лост Г4?
Питал съм във всички големи фирми за авточасти- навсякъде продават само пълен комплект-топка ,кожен машон и пластмасовия ринг на цени от 70 до 200 лв,питах едно приятелче в Германия - и там всичко се продава комплект за 70 евро.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
dokros написа:Питал съм във всички големи фирми за авточасти- навсякъде продават само пълен комплект-топка ,кожен машон и пластмасовия ринг на цени от 70 до 200 лв,питах едно приятелче в Германия - и там всичко се продава комплект за 70 евро.
Така е , ако капачката се продаваше отделно щеше да има VAG-part номер на нея , както е и при всички останали детайли !
- dokros
- Контакти:
Тука има пълен комплект за един (1) паунд ,само че от Хонг Конг
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_trkparms ... op=2&_sc=1
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_trkparms ... op=2&_sc=1
Ей сега говорих с АутоХит /представителите у Ст.Загора на VW/. Тва бяха единствените представители който благоволиха да си вдигнат телефона сега. Мацката ми счупи главата направо - 281 лв за топката с маншона за юбилейна. 
Едит: Звънях и в Порше София преди минути - същата работа. Като се предлага комплект само топката с маншона.
Едит:
Ето за такава топка говоря че проверявам цената. Евентуално ако някой има излишна от тоя модел с надпис "25 year golf" или "Generation" спокойно може да ми пише и да се договаряме.

Едит: Звънях и в Порше София преди минути - същата работа. Като се предлага комплект само топката с маншона.
Едит:
Ето за такава топка говоря че проверявам цената. Евентуално ако някой има излишна от тоя модел с надпис "25 year golf" или "Generation" спокойно може да ми пише и да се договаряме.
Последна промяна от joromnt на Съб 04 сеп 2010 11:57, променено общо 1 път.
- dokros
- Контакти:
Ееее,ти искаш юбилейна топка ,ако може нова ,ако може до 50 лв.....,виж тук ,може да си харесаш нещо за 70-80 евро.
http://shop.ebay.de/i.html?_trkparms=65 ... .m14&gbr=1
dokros написа:Ееее,ти искаш юбилейна топка ,ако може нова ,ако може до 50 лв.....,виж тук ,може да си харесаш нещо за 70-80 евро.
Колега, респектиран съм от знанията ти, имаш уважението ми, ама ти ме изкара баси и мизерника/де да знае човек, може пък и такъв да изляза накрая/.
Не държа тая топка да е 50 лв, но пък и 280 за нова някакси не ми се дават при положение че стандартната е 80. Тия лъскавите R историй който си показал в препратката може да се харесат на някой млад тунер, но на мен не ми допадат честно казано. Оригиналната топка бих а сменил само с юбилейна.
- dokros
- Контакти:
Жоро ,ако намериш две топки ,"сподели едната с ближния си"/цитат от Библията/.
П.П. Не държа да е точно юбилейна ,може и фабрична.
П.П. Не държа да е точно юбилейна ,може и фабрична.
Фабричната може да я намериш във всяка морга, но състоянието ще е под въпрос. Обикновенно кожата е силно захабена, капачката отгоре поожулена. Колеги твърдят че се претапицирват.
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми трябва само капачката за 6-степенната кутия на Golf/Bora. Ако има кандидати да поръчаме вкупом от тия от Хонгконг. Лошото е че е извън Европа и ще трябва да се ходи разменна пощенска станция към митницата, там много ми късат нервите. За едни бебешки дрешки от Дубай преди два месеца минах през 11 кабинета докато накрая митничаря ми каза че са се объркали.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
dragozow написа:На мен ми трябва само капачката за 6-степенната кутия на Golf/Bora. Ако има кандидати да поръчаме вкупом от тия от Хонгконг. Лошото е че е извън Европа и ще трябва да се ходи разменна пощенска станция към митницата, там много ми късат нервите. За едни бебешки дрешки от Дубай преди два месеца минах през 11 кабинета докато накрая митничаря ми каза че са се объркали.
Аз съм поръчвал от тези на колегата,които е показал по 1 паунд!Но има и доставка 11.5 паунда!
Тези топки нямат нищо общо с голф 4!Направени са само от пластмаса или гума(междинен материал)!
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако е така ще пасувам. Доставката не е проблем ако поръчаме 3-4 бр.
- k_garchev
- Контакти:
dragozow написа:Ако е така ще пасувам. Доставката не е проблем ако поръчаме 3-4 бр.
Колкото и бройки да поръчаш,доставката си е на бройка!Тоест 4 бройки-доставка 42 паунда
- dokros
- Контакти:
k_garchev написа:Аз съм поръчвал от тези на колегата,които е показал по 1 паунд!Но има и доставка 11.5 паунда!
Тези топки нямат нищо общо с голф 4!Направени са само от пластмаса или гума(междинен материал)!
А ти какво очакваш за един паунд ,ако искаш поръчай си от истинска кожа от немския сайт http://shop.ebay.de ,нагласи поне 80 евро.
- k_garchev
- Контакти:
dokros написа:k_garchev написа:Аз съм поръчвал от тези на колегата,които е показал по 1 паунд!Но има и доставка 11.5 паунда!
А ти какво очакваш за един паунд ,ако искаш поръчай си от истинска кожа от немския сайт http://shop.ebay.de ,нагласи поне 80 евро.
Аз лично нищо не съм очаквал!Поръчах две за приятели,които си ги сложиха на голф 3 и поло!Моята топка си е перфектна и не мисля да се набутвам 70-80 евро за един надпис!Като искам ще си го направя от фолио и ще си го залепя отгоре и ще ми излезе 2лв!Просто споделих тези топки на какво приличат!Ако някой иска да си купи такава,мисля че ще съм му помогнал!
achodemo написа:ping23 написа:Топката с маншона в порше струва 80лв не се занимавайте с глупости да претапицирате лостове!
Така ,а на мойта тапицера ми я прави като нова с ест. кожа едно към едно с оригиналната за 25 лв.![]()
покажи снимки?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”