Абе дойде ми една простотия на главата и докато я премисля решеих да я пусна в тема

Преди около година и половина, помилих един от най-добрите ми приятели да ми докара едно хладилниче до вкъщи. Ходихме взехме го от магазина, закарахме го, абе всичко точно! Заредих му 15лв. гориво и отидохме да се поразходим. "Приятеля" ми (тогава беше), кара Голф 3, 90кс, ама си мисли че кара самолет... и пращи тоя тип Голфетката с 90 г/д в гр. София, кв. Дружба 1. по главната където вървят тролейте посока ЦСКА. Решава че на мокрия асфалт ще ми покаже как взел... г/д 120 градусов завой и ще тръгне по успоредния булевард, който отива към Дружба 2-3-4-5. "Аз тоя завой със 140 го взимам"..
"Владо, намали това не е възможно..", повтарям аз 2-3 пъти и посрещаме задружно стълб за тролей, който се сещате, че ни приветства без да му мигне окото и не помръдна... Резултата е, че колата не става за самоход

Айде сега се сетете сами дали ми ги е върнал за година и половина.
Това беше тъпата история!
А молбата ми е, като го видите тоя хубостник от линка по-долу да го плюете...! И ако някой го познава да не му дава пари на заем
http://media.snimka.bg/7096/020447347.jpg