Проблем с отключването на багажника!!! ;(

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Boian
Автомобил: Поло
Двигател: AEF Дизел 1998

Проблем с отключването на багажника!!! ;(

Мнениеот Boian » Съб 08 ное 2008 13:17

Здр, всички фенове и любители на VW Club :D
От два месеца и аз имам Поло, което е много хубаво и няма никакъв проблем по ходова част и прочие... Ама от няколко дена имам сериозен и доста досаден проблем с багажника! Немога да го отворя по никакъв начин.. нито с ключа нито с централното! Както всичко си беше наред и изведнъж голяма изненада... Сега съм без багажник... :( Много ми е гадно защото немога да слагам нищо в него. Колата ми е Поло 99г с 2+1 врати... 1.9 SDI :lol: Като цяло е много запазено и всичко си му е наред. Само този проблем с багажника е доста нерпиятен. От доста време чета форума и много неща научих от него за което съм безкрайно благодарен на хората в него.. Пробвах да проникна през задите седалки като ги свалих надолу и гледам, че нямам никакъв достъп до механизма... а няма как да го отворя:( Ако, някой е имал подобен проблем и е намерил решение нека сподели.. или да ме посъветвате за сервиз или ключар където биха го поправили... Предварително ви благодаря!!! :wink:
Извинявам се ако написаното от мен не е на място.... или в точния раздел... :idea:

Потребителски аватар
stanimir_st
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanimir_st » Съб 08 ное 2008 15:40

аз имах подобен проблем. Моето поло е 98г. комби.
влязох през задните седялки вътре развих две видй на които се даржи кората , поне при мен е така . Другото е на щипки. осжобождаваш кората и отваряш на рака чрез механизма. Виждаш какво не ти е на ред и го подменяш. Аз неможах да открия ключалка за поло по моргите за това взех от Голф3 същата е при мен. Успех с ремонта

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Нед 09 ное 2008 11:11

Ако не успееш да се оправиш сам, добър автоключар има на бул. Гоце Делчев и ъгъла с ул. Ген.Стефан Тошев. Пада се на кръстовището отдясно посока бул. България.

Потребителски аватар
Boian
Автомобил: Поло
Двигател: AEF Дизел 1998

Мнениеот Boian » Пон 10 ное 2008 20:47

Много, благодаря за помоща...! Аз я закарах днес в един сервиз до моя квартал... Хаджи Димитър :lol: При един познат на наще който разбира много от коли и прочие... Та с негова помощ свършихме работа! Имаше проблем с ключалката..или по точно с механизма :) Но човека бутна седалките и с отвертка мръдна механизма и багажника се отвори... :wink: След това свали кората и събра механизма, че се беше разпръснал на части.... стегна го и всичко си дойде на мястото :P Наистина в такъв момент човек се чуди какво да прави:) Благодаря за помоща и съветите!

Потребителски аватар
stanimir_st
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanimir_st » Пон 10 ное 2008 23:45

нали за това сме сафорумците , да си помагаме. Радвам се когато сам бил полезен на някого :006:

Потребителски аватар
toxi4en
Автомобил: VW POLO Variant[6KV5]1.9 TDI
Двигател: AHU - 98

Re: Проблем с отключването на багажника!!! ;(

Мнениеот toxi4en » Нед 05 сеп 2010 12:10

Колега Boian, кажи къде се намира този сервиз в София, кв. Хаджи Димитър... че и аз съм със подобен ако не и същия проблем.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”