и кое от двете ще е по-изгодно(като имам предвид финансовата страна,и все пак единия двигател е сас верига.
Благодаря ви за мненията преджарително.
Благодаря ви за мненията преджарително.

И как го реши това? Няма нищо по-хубаво от голям двигател, стига да можеш да си го позволиш... Над 4-цилиндровите двигатели са нещо съвсем различно като удоволствие от каране и пътуване. Но и са си скъпи за подръжка. Аз лично съм за 5 и 6 цил., а ако може човек да си позволи - защо не и Passat с 8 или 12 цилиндъра. Не са прости богатите хора, за да карат големи кубатури, а не 1,4 с турбо и компресорDimoNN написа:а накратко: 1,8![]()

Vento написа:И как го реши това?DimoNN написа:а накратко: 1,8![]()
...
vlasko написа:кое от двете ще е по-изгодно

DimoNN написа:Vento написа:И как го реши това?DimoNN написа:а накратко: 1,8![]()
...
ми много лесно-чета какво е писал:vlasko написа:кое от двете ще е по-изгодно
а към горния колега - 1.8 също е атмосферен и е доста надежден, здрав и сполучлив мотор (казвам го от опит)... към това прибавям и икономичен откъм разход и обслужване, освен това 125 кончета са си идеални
Напълно съгласен.Карал съм 1.8 125 к.с и мога да кажа,че върви предостатъчно!Невиждам,защо ти е 2.3 по скъпа поддръжка,по голям разход.А и пътищата ни в България не са от най-добрите,че да караме толкова мощни коли.Но стига да можеш да си го позволиш,няма лошо да вземеш 2.3,аз бих взел по запазената кола,тази която ми хареса повече!don4o.ood написа:Само да добавя, че 1.8 е само 4х4 при Бора, аз търся също Бора и пробвах една такава и е много тромава, върви само на високи обороти, аз съм за 2.3 със 4х4 и 6 скорости за икономия ама Г.И.е със 1000лв по-скъп заради 5 цилиндъра иначе мотора е с верига може и 2.8- 204КС.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 70 госта