Хвърли и едно око на тая тема: viewtopic.php?f=61&t=177048
Пътя Сф-Белград?
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пътя Сф-Белград?
Няма да имаш грижи, минава се бързо, няма опашки. Фаровете задължително светнати след Градина, зелена за колата, лична карта за теб и си ти
- Prodriver
- Автомобил: VW Polo VW 1300
- Двигател: AEE 1996 AB 1971
- Контакти:
Мерси колега 

Prodriver написа:Искам да попитам как е положението на Калотина в момента?Има ли опашки,правят ли проблеми митничарите?Ще пътувам до Ниш и след това Лесковац в събота - 04.09.2010г.
Вчера и аз ходих до Лесковац.На Калотина нашите се мотат,почти 1час при положение ,че опашката беше 5,6коли на вход.
Вечерта се прибрах през Стрезимировци .Преминаването е точно 3 минути.Никой нищо не проверява.Няма проблем и за цигари,ако не са количества.А там цените си заслужават.
Отгоре на всичко и разтоянието излезе 153км от Лесковац до София.
- Prodriver
- Автомобил: VW Polo VW 1300
- Двигател: AEE 1996 AB 1971
- Контакти:
И при мен имаше малко чакане 7-8 коли на колона минаваха за около 20 мин.Сърбите се заядоха с мен - как така съм имал сръбски динари като съм идвал от София и откаде сзм ги бил купил.Накара ме да отбия и да му дам парите.След което отиде при друг митничар и нещо се обясняваха и ги гледаха дали не са фалшиви.
После ми ги върна.На връщане за Калотина решихме да минеме не по магистралата през Ниш.Минахме по уж по пряк път,което си беше голяма грешка-100 км по може би третокласен пълен с кръпки(в интерес на истината дупки като нашите почти нямаше)и завои път.
П.С.Колега Рощилядата беше уникална
После ми ги върна.На връщане за Калотина решихме да минеме не по магистралата през Ниш.Минахме по уж по пряк път,което си беше голяма грешка-100 км по може би третокласен пълен с кръпки(в интерес на истината дупки като нашите почти нямаше)и завои път.П.С.Колега Рощилядата беше уникална