Колеги ,случи ми се нещо което изкам да споделя!Тази вечер ,около 8 и 30 ч. Карам в посока ,Затвора -дом на накладките ,ОМВ.Пред мен има автомобил ,скороста ми е около 40-50км .И гледам как пред мен колата се разтресе!Докато разбера какво става гледам окоп които минава напреки на пътя!!Размерите му бяха колосални -не по малко от 50см дълбочина и толкова ширина.В такъв момент няма време и за реакция!Прецених ,че е по добре да не намалям!Чу се някакъв страшен удар и колата изгасна ,но бях на другата страна.
Това може да стане само в БГ!!Големи тапанари сме!Няма нищо което да ти покаже ,че има трап!!
За сега Голфа видимо няма проблеми ,но утре ще видим!
Колеги ,внимаваите -карате в БГ!
окопи във варна
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: окопи във варна
Ужас... как не си изкъртил картера, бронята и генерацията не знам
50см. не е ли много дълбоко, бре... Бахмамаму

50см. не е ли много дълбоко, бре... Бахмамаму

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това лято бях за 6 дни във Варна. Не съм виждал друго населено място в България с толкова отвратителни пътища. Направо искрено съжалявам всеки от хората, които трябва да карат ежедневно автомобилите си при тези условия. Луната е като магистрала. И не говорим за малките улички - булевардите също, просто е ужас.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Нов трап дълбок поне 30 см - веднага след моста на Петрол бензиностанцията до ТУ в посока Военна болница. Едва се преминава по широчина , че отгоре на всичко е и под ъгъл в посока насрещното платно. Скоро са копали и е само пясък и е дълбок
Последна промяна от kris11 на Вто 07 сеп 2010 20:49, променено общо 1 път.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
dobrin написа:Това лято бях за 6 дни във Варна. Не съм виждал друго населено място в България с толкова отвратителни пътища. Направо искрено съжалявам всеки от хората, които трябва да карат ежедневно автомобилите си при тези условия. Луната е като магистрала. И не говорим за малките улички - булевардите също, просто е ужас.
Че какво им има на улиците ? Чудо голямо някакви си дупчици едва по 20-30 см дълбоки.
Ти не си видял окопите от Метро към крайзерения път и траншеите от Елдоминвест към Варна Комерс - там има трапища по 50 см само дълбоки

dobrin написа:Това лято бях за 6 дни във Варна. Не съм виждал друго населено място в България с толкова отвратителни пътища. Направо искрено съжалявам всеки от хората, които трябва да карат ежедневно автомобилите си при тези условия. Луната е като магистрала. И не говорим за малките улички - булевардите също, просто е ужас.
не си идвал във Видин и друго ще говориш тогава

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Идвал съм, не ми направи впечатление да е толкова зле.
dobrin написа:Идвал съм, не ми направи впечатление да е толкова зле.
трагедия е колега, особенно по булеварда. ако някой има камъни в бъбръците да мине два пъти и се е излекувал...

И аз бях във Варна това лято. Положението наистина е много зле. Софийските улици са рай, които иначе толкова псувам
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги ,отървал съм се леко!Аз не влязох в канала ама Аверчето ми каза ,че е ударила гредата и купето.
Ударът беше голям и още се чудя как се оървах!Ама и машината си я бива!
Внимаваите ,целият град е в окопи!Едно приятелче днес ми каза ,че имал същата случка към Галата!
Все си мисля ,че това може да се случи само при нас!!!
Ударът беше голям и още се чудя как се оървах!Ама и машината си я бива!

Внимаваите ,целият град е в окопи!Едно приятелче днес ми каза ,че имал същата случка към Галата!

Все си мисля ,че това може да се случи само при нас!!!
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Ми, съдете ги тия черва от общината, деба!
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Обясни го това на софиянци, аз от 2 месеца съм тук и им обяснявам, че във София това не са дупки, това са неравности

- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
nosex написа:Ми, съдете ги тия черва от общината, деба!
Нестава, има устна договорка между кмета и началника на КАТ, ако искаш протокол, ще има АКТ, а той в моя, а и в другии случаи е повечее от щетата...голяма греда е, повярвай! Варна е ад....

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
30см, 50см
половин метър дупка?
Тва е отворена шахта бе човек...
Дайте снимков материал.. 50см дълбока дупка не мога да си представя...

половин метър дупка?

Тва е отворена шахта бе човек...
Дайте снимков материал.. 50см дълбока дупка не мога да си представя...
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
За мен най-лошата настилка е във Враца. Добре е че малко я пооправиха, че трудно се минаваше