проблем с аларма
- shapkovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с аларма
няколко снимки и на микро ключетата на задните врати
- shapkovbg
- Автомобил:
- Двигател:
след подмяна на микро ключетата на задните врати плафоните проработиха (започнаха да светият) но проблема с пищенето на алармата си остана възможно ли да е от плафончето в жабката което ми липсва?
Колага днес карах моя passat B5 при техници защото прави подобни проблеми несе заключват вратите и алармата се пуска когата си иска и т.н.Хората ми казаха че има някакъв компютър на алармата който при всички passati се намира в краката на шофиора казаха да го отворя и измия хубаво с кореселин и да го изсушя защото със сигурност имало вода вътре и затова прави така.Ако искаш опитай и и аз ще пробвам тава тези дни.Успех!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не бих го мил с кореселин. По скоро със спирт 

- shapkovbg
- Автомобил:
- Двигател:
някои би ли обяснил къде се намира този компютър по точно,защото аз имам облицовка на пода и трябва да е махна ли?някъде в основата на седалката ли е ?
- shapkovbg
- Автомобил:
- Двигател:
проверих компютъра които е за алармата и не намерих никаква влага или нещо нередно,освен масата но е зачистих и напрасках с контактен спрей.
- shapkovbg
- Автомобил:
- Двигател:
сега започнах бравите на ново за да проверя някои от вътрешните ключета,моля някои по запознат да каже кое точно ключе е за алармата ще бъда много благодарен.черпя бира!
- shapkovbg
- Автомобил:
- Двигател:
ето как изглежда и пасажерската брава,забелязах че двете микрета за ключа липсват а от другите две които има само едното се натиска което се вижда и на снимката ,а механизама просто не работи и не натиска второто ,пробвах да натисна второто с отверка и свързах буксите но за жалост алармата пак продължи да свири,моля някой да каже кое микре е за алармата?