Колко газ Ви харчат колите:
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Колко газ Ви харчат колите:
Е аз съм на 5-а на 100 km в час съм с 1950 оборота! Скоростната кутия даже са води 4+Е...С други думи все в ниските обороти работи мотора...Иначе редовно сменям въздушния филтър-5000 км и вън...
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
gti--- написа:rokera671 написа:Днес тръгнах за Копривщица и направо ме шашна!!На моменти слиза до 6,5 на 100 -90км скорост.Направо я мирише!Нарочно си записвам къде колко съм заредил..
Заредих в Търговище и после на Дряново -125 км -9 лв .Въпросната газостанция продаваше газ на 1,14 ,а и колата си вървеше много добре.
Разход винаги се засича на една и съща бензиностанция, не може аз да заредя на омв-то на ботевградско до горе,и после след 150 км да зареда на друго омв и да ми сипе 4 литра газ....
Aбсолютно си прав!Обаче аз гледам какви пари съм дал до тук.Значи,450 км имам 39 лв и бутилката ми е почти пълна.Карал съм от Варна до Търговище не по малко от 120.От там нататък и да изкаш не можеш да караш.
ПП.Бутилката беше доло горе с толкова газ като тръгвах.Знам ,че това е грубо засичане ама аз гледам какво ми е излезнало от джоба и съм стигнал до краина точка.
И наизтина след 120 км на Търговище ми сипа 3 лева.На Еко помпата е вкарала повече.Не съм толкова тъп за да си помисля ,че гори 2 на 100
e aз когато ми даде 5 на 100 викам да немат неква повреда...
Беше вече,1ния ми фар свети в небето джантите бяха зверски криви стъклото надрано и с повече от 80 нямаше как да карам.. отивам до опицвет като на метро там збаравих ква беше бензиностанцията пълня до горе,връщам се селед 40 мин и за 60 км,ми сипа 3 литра викам а тука има неква измама...,после до монтана 6.5 и вече до Ботевград и обратно бях сигурен в разхода извънградско
Беше вече,1ния ми фар свети в небето джантите бяха зверски криви стъклото надрано и с повече от 80 нямаше как да карам.. отивам до опицвет като на метро там збаравих ква беше бензиностанцията пълня до горе,връщам се селед 40 мин и за 60 км,ми сипа 3 литра викам а тука има неква измама...,после до монтана 6.5 и вече до Ботевград и обратно бях сигурен в разхода извънградско
Здравейте колеги и от мен.
Последното засичане беше преди седмица от Видин към София -Голф 3 1,8 ААМ комби 36л.газ = 440км.при средна скорост 100-120км/ч.
Поздрави
Последното засичане беше преди седмица от Видин към София -Голф 3 1,8 ААМ комби 36л.газ = 440км.при средна скорост 100-120км/ч.
Поздрави
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Грубо засичане след почивката!90 лв -1100км.
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
разчистих малко темата!
моля да се пишат само мнения свързани със заглавието на темата!
моля да се пишат само мнения свързани със заглавието на темата!
- Ivaylo Hristov
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2001
Аз извънградско много много не съм карал и не съм успял да я засека, но в града според мен ми гори нечовешки много... не знам аз може да съм в грешка моторът ми е 1.6 mi към 75 коня и с 8 литра минавам не повече от 60 километра в града... кажете ми според вас това нормално ли е и ако не е посъветвайте ме нещо 
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
на извънградско разходът ми е около 9л./100 км.
това е с включен климатик и каране в ограниченията на скороста.
понеже ми се вижда голям разходът, вчера бях при газаджията за реглаж.
това е с включен климатик и каране в ограниченията на скороста.
понеже ми се вижда голям разходът, вчера бях при газаджията за реглаж.
Ivaylo Hristov написа:Аз извънградско много много не съм карал и не съм успял да я засека, но в града според мен ми гори нечовешки много... не знам аз може да съм в грешка моторът ми е 1.6 mi към 75 коня и с 8 литра минавам не повече от 60 километра в града... кажете ми според вас това нормално ли е и ако не е посъветвайте ме нещо
Зависи какво градско..
Аз от Люлин до цум за 5 км съм харчил 7 литра газ
За това се засича само извънградско
- Ivaylo Hristov
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2001
значи казвате, че не е толкова много, колкото аз си мисля ?
Голф 2 1,3 карбуратор(на родителите ми)
18литра 260км ГРАДСКО за сега има още. Б@си икономичния голф. Ако не ми беше баща нямаше да му повярвам.
За моя Пасат няма да пиша за извън града, щото като сметнах първия път разхода и аз не си повярвах на сметките.
18литра 260км ГРАДСКО за сега има още. Б@си икономичния голф. Ако не ми беше баща нямаше да му повярвам.
За моя Пасат няма да пиша за извън града, щото като сметнах първия път разхода и аз не си повярвах на сметките.
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Така... от 1 месец и 2000 и нещо километра от както монтирах ГИ-то. Та в града 11/100 извън 8-9/100
Симгаз е ГИ-то
Всичките приказки, че ще гори същото и ще върви същото бяха пълни бля - бля
Поло 96 1.6 75кУнИе АЕЕ
Симгаз е ГИ-то
Поло 96 1.6 75кУнИе АЕЕ
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
digo_pl написа:Така... от 1 месец и 2000 и нещо километра от както монтирах ГИ-то. Та в града 11/100 извън 8-9/100
Симгаз е ГИ-то
Поло 96 1.6 75кУнИе АЕЕ
Литър газ има по - малка калоричност от литър бензин. Сещаш се, че няма как да е 1:1!
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
muns61 написа:digo_pl написа:Така... от 1 месец и 2000 и нещо километра от както монтирах ГИ-то. Та в града 11/100 извън 8-9/100
Симгаз е ГИ-то
Поло 96 1.6 75кУнИе АЕЕ
Литър газ има по - малка калоричност от литър бензин. Сещаш се, че няма как да е 1:1!
Ми на мен са ми ясни тия работи, но защо постоянно го говорят?
Газов инжекцион трябвало да гори същото и да върви същото - защо все го повтарят?! На мен ми качи 1,5/2л градско и 2/3л извън!
Не съм запознат, но мисля че тази калоричност се компенсира с предварение. Нека по-запознатите да кажат.
Не съм запознат, но мисля че тази калоричност се компенсира с предварение. Нека по-запознатите да кажат.
Върни се в “Автогазови уредби”