Здравейте!
Снощи след като се прибрах от път, докато паркирах ми се появи сигнал на таблото за проблеми с еър бега!
В книжката пише , че е възможно да има проблем с обтегач в коланите и да отида в сервиз. Вие какво мислите? Някой имал ли е подобен проблем и къде и в кой сервиз мога да го реша? Пасата е Б6 2007 год.
Air bag сигнализация при Б6
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Air bag сигнализация при Б6
Отиваш в някой сервиз,където има диагностика с ВАГ-ком (който и да си избереш от раздел Сервизи,ще ти свършим работа по този въпрос и никой от нас няма да те върне) и се чете каква грешка е записал компютъра за въздушните възглавници.Съответно ще си каже къде точно и какъв е проблемът.Грешката се изтрива и ако я даде веднага пак - проблемът още е активен.Ако не я покаже повече - временен отказ на някой датчик,примерно.

-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Re: Air bag сигнализация при Б6
Аз имах подобен проблем. Колата беше запалена, мръднах предната дясна седалка напред и светна лампата на еър бега. Отидох на Ваг-Ком, показа грешка в преден страничен пиропатрон(превода ми е свободен, но нещо такова означаваше), изтриха грешката и оттогава около 4-5к километра, нямам проблем